Siirry sisältöön
Helppo paahtokiisseli

Helppo paahtokiisseli

Kinuskinen paahtokiisseli maistuu koko perheelle marjojen tai marjasurvoken kanssa. Paahtokiisseli on todella nopea ja helppo valmistaa.

Helppo paahtokiisseli

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 dl valmista kinuskikastiketta
  • 1 prk (2 dl)
    Valio Eila® vispikermaa
    Valio laktoositon vispikerma on parhaimmillaan vaahdotettuna leivonnassa, kakkujen koristelussa ja jälkiruoissa. Erityisen hyvin se sopii…
    Valio vispikerma 2 dl UHT laktoositon
  • 6 dl
    Valio kevytmaitoa
    Valio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
    Valio vapaan lehmän kevytmaito 1 l
  • ½ dl fariinisokeria
  • 3 rkl perunajauhoja

Tarjoiluun

  • 300 g puolukoita tai vadelmia
  • 0 kg sokeria

Ohje

  1. Sekoita ainekset kattilassa. Kuumenna koko ajan huolellisesti sekoittaen kunnes kiisseli pulpahtaa.
  2. Jäähdytä nopeasti kevyesti sekoitellen, ettei kiisseli kuoretu.
  3. Tarjoa kiisseliä marjojen tai sokeroidun marjasoseen kanssa

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 144 kcal
Proteiini 2 g
Hiilihydraatti 14,6 g
Rasva 8,5 g
Tyydyttynyt rasva 4,8 g
Ravintokuitu 0,7 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • sokeria
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search