Inkivääri-kasvissosekeitto & lohifraîche

Inkivääri-kasvissosekeitto & lohifraîche

30 min
keskitaso
42 kcal / 100g
0
0

Kasvissosekeittoon saat makua, täyteläisyyttä ja mielenkiintoa maustetulla crème fraîchella.

Ainekset

4 annosta
2 pussia (à 250 g)
kasvissuikaleita
½ pussia (à 200 g)
pakastesipulikuutioita
½ rkl
tuoretta inkivääriä hienonnettuna
1 l
vettä
2
kala- tai kasvisliemikuutiota
¼ tl
sitruunapippuria

Lohifraîche

1 prk (200 g)
50 - 75 g
kylmäsavulohta
½ dl
tilliä

Ohje

  1. Lisää kasvisuikaleet, sipulikuutiot ja hienonnettu inkivääri kiehuvaan veteen. Murenna liemikuutiot joukkoon. Keitä kypsäksi. Mausta.
  2. Soseuta tasaiseksi sauvasekoittimella tai monitoimikoneessa.
  3. Sekoita crème fraîcheen hienonnettu kylmäsavulohi ja tilli. Lusikoi seosta keiton päälle lautasille.
  4. Tarjoa Inkivääri-kasvissosekeitto ruisleivän kanssa.
  5. VINKKEJÄ

  6. Voit korvata kylmäsavulohen seuraavilla vaihtoehdoilla:
  7. - kylmäsavuporolla; mausta seos tillin sijasta persiljalla
  8. - lämminsavulohella (käytä 150 g ruodotonta lohta

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
42 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
3 g
Suola
0,6 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
25 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)