
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni150°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2 pussia (à 250 g) kasvissuikaleita
- ½ pussia (à 200 g) pakastesipulikuutioita
- ½ rkl tuoretta inkivääriä hienonnettuna
- 1 l vettä
- 2 kala- tai kasvisliemikuutiota
- ¼ tl sitruunapippuria
Lohifraîche
-
1 prk (180 g)
Valio Arki® crème fraîcheaValio Hyvä suomalainen Arki™ crème fraîche 12 % on ranskankerma kevyempään ja laktoosittomaan ruokavalioon. Raikas…
- 50-75 g kylmäsavulohta
- ½ dl tilliä
Jaa resepti
Ohje
- Lisää kasvisuikaleet, sipulikuutiot ja hienonnettu inkivääri kiehuvaan veteen. Murenna liemikuutiot joukkoon. Keitä kypsäksi. Mausta.
- Soseuta tasaiseksi sauvasekoittimella tai monitoimikoneessa.
- Sekoita crème fraîcheen hienonnettu kylmäsavulohi ja tilli. Lusikoi seosta keiton päälle lautasille.
- Tarjoa Inkivääri-kasvissosekeitto ruisleivän kanssa.
VINKKEJÄ
- Voit korvata kylmäsavulohen seuraavilla vaihtoehdoilla:
- - kylmäsavuporolla; mausta seos tillin sijasta persiljalla
- - lämminsavulohella (käytä 150 g ruodotonta lohta)
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
33 kcal
Proteiini
1,3 g
Hiilihydraatti
2,6 g
Rasva
1,7 g
Tyydyttynyt rasva
0,9 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa