Possu-inkiväärihöystö

Possu-inkiväärihöystö

50 min
keskitaso
116 kcal / 100g
6
3

Inkiväärillä ryyditetty possukastike on maukas arkiruoka yhdessä perunoiden tai salaatin kanssa.

Ainekset

3 annosta
400 g
porsaan paistisuikaleita
1 rkl
2 rkl
sinappia
1 - 2
sipulia
1 - 2
valkosipulin kynttä
2
porkkanaa
2 dl
2 dl
1
liha-juuresliemikuutio
n. 2 tl
tuoretta inkivääriä raastettuna
1 dl
persiljaa hienonnettuna

Ohje

  1. Sulata Oivariini pannulla. Lisää kuumalle pannulle pienissä erissä lihasuikaleet, ruskista
  2. Lisää sinappi, anna kiehahtaa. Rouhi päälle mustapippuria myllystä. Lisää hienonnetut sipulit, sekoittele.
  3. Lisää hetken päästä suikaloidut porkkanat, kerma, mehu, liemikuutio ja inkivääri. Anna kiehua hiljalleen kannen alla 30 - 40 min tai kunnes kypsä.
  4. Tarjoa riisin tai keitettyjen perunoiden sekä salaatin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
116 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
6 g
Suola
0,9 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
23 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)