Omena-inkiväärihilloke

Omena-inkiväärihilloke

Omena-inkiväärihilloke sopii mainiosti juustotarjottimelle sekä paahtoleivällä tarjottavaksi. Inkiväärin määrää voi halutessaan säätää suuremmaksi tai sen voi myös jättää pois, jos omenat ovat aromikkaita. Mukava lahjaidea juustopakettiin yhdistettynä.

Ainekset4 dl

4 dl
750 g
hapahkoja omenia
3 dl
2 dl
hillosokeria
½ rkl
hillottua inkivääriä hienonnettuna

Tarjoiluun

Ohje

  1. Kuori omenat, poista siemenkodat (kotimaisia omenoita ei tarvitse kuoria). Raasta omenat.
  2. Keitä raastetta omenatäysmehussa n. 15 min.
  3. Lisää hillosokeri, keitä vielä 15 min. Mausta hillotulla inkiväärillä.
  4. Kaada hilloke puhtaaseen lasitölkkiin. Jäähdytä. Tarjoa juuston kera.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
179 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
17 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g
Kalsium
225 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›