Omena-inkiväärihilloke

Omena-inkiväärihilloke
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Omena-inkiväärihilloke

Omena-inkiväärihilloke

Omena-inkiväärihilloke sopii mainiosti juustotarjottimelle sekä paahtoleivällä tarjottavaksi. Inkiväärin määrää voi halutessaan säätää suuremmaksi tai sen voi myös jättää pois, jos omenat ovat aromikkaita. Mukava lahjaidea juustopakettiin yhdistettynä.

Valmistusaika

Työaika
40 min
Yhteensä
40 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset4 dl

4 dl
750 g
hapahkoja omenia
3 dl
2 dl
hillosokeria
½ rkl
hillottua inkivääriä hienonnettuna

Tarjoiluun

Ohje

  1. Kuori omenat, poista siemenkodat (kotimaisia omenoita ei tarvitse kuoria). Raasta omenat.
  2. Keitä raastetta omenatäysmehussa n. 15 min.
  3. Lisää hillosokeri, keitä vielä 15 min. Mausta hillotulla inkiväärillä.
  4. Kaada hilloke puhtaaseen lasitölkkiin. Jäähdytä. Tarjoa juuston kera.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
179 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
17 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›