Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Isoäidin kesäsalaatti

Valmista tillillä ja sitruunamehulla maustettu kermaviilikastike kruunaamaan kesäsadon salaatti.

Isoäidin kesäsalaatti
Isoäidin kesäsalaatti

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 pehmeä keräsalaatti
  • 1 (300 g) kurkku
  • 3
    tomaattia
  • Voit kokeilla myös:
  • 1 nippu retiisejä

Koristeluun

  • 3 keitettyä kananmunaa
  • ½ dl ruohosipulia hienonnettuna

Tilli-kermaviilikastike

  • 1 prk (200 g)
    Valio Keittiön kermaviiliä
    Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
    Valio Keittiön kermaviili 200 g
  • 1 rkl sitruunamehua
  • 1 dl tilliä hienonnettuna
  • 1 rkl sinappia
  • ½ tl sokeria

Ohje

  1. Revi huuhdeltu ja kuivattu / lingottu salaatti laakeaan kulhoon.
  2. Halkaise kurkku ja poista tarvittaessa siemenet lusikalla. Leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Lohko tomaatit tai viipaloi retiisit.
  3. Laita salaattiaineet kulhoon. Koristele salaatti munalohkoilla ja ruohosipulilla.
  4. Sekoita kastikkeen ainekset. Tarjoa kastiketta salaatin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 50 kcal
Proteiini 2,8 g
Hiilihydraatti 2,2 g
Rasva 3,1 g
Tyydyttynyt rasva 1,3 g
Ravintokuitu 0,8 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search