Itse tehty rommi-rusinarahka

Itse tehty rommi-rusinarahka

1 h 10 min
helppo
165 kcal / 100g
0
0

Voit valmistaa itse helposti rommi-rusinarahkaa yhdistämällä rommissa maustuneet rusinat ja vaniljalla maustetun rahkan. Rommi-rusinarahka maistuu sellaisenaan jälkiruokana tai leivonnaisissa.

Ainekset

2 dl
2 rkl
rusinoita
1 rkl
rommia tai n. 1 rkl rommiaromia
1 prk (200 g)

Ohje

  1. Hienonna rusinat veitsellä. Laita pieneen kuppiin. Mittaa päälle rommi tai rommiaromi. Sekoita. Anna maustua 1- 2 tuntia. Yhdistä vaniljarahkaan.
  2. Käytä seosta jälkiruoissa ja leivonnaisissa.

Vinkki

* Rommiaromeissa on makueroja; kokeile ensin pienemmällä aromimäärällä ja lisää tarpeen mukaan.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
165 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
17 g
Rasva
6 g
Suola
0,1 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
2 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)