Itse tehty rommi-rusinarahka

Itse tehty rommi-rusinarahka
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Itse tehty rommi-rusinarahka

Itse tehty rommi-rusinarahka

Voit valmistaa itse helposti rommi-rusinarahkaa yhdistämällä rommissa maustuneet rusinat ja vaniljalla maustetun rahkan. Rommi-rusinarahka maistuu sellaisenaan jälkiruokana tai leivonnaisissa.

Valmistusaika

Työaika
10 min
maustuminen
1 h
Yhteensä
1 h 10 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
11 arvostelu

Ainekset2 dl

2 dl
2 rkl
rusinoita
1 rkl
rommia tai rommiaromia
1 prk (200 g)

Ohje

  1. Hienonna rusinat veitsellä. Laita pieneen kuppiin. Mittaa päälle rommi tai rommiaromi. Sekoita. Anna maustua 1- 2 h. Yhdistä vaniljarahkaan.
  2. Käytä seosta jälkiruoissa ja leivonnaisissa.
Vinkki

Vinkki

Rommiaromeissa on makueroja; kokeile ensin pienemmällä aromimäärällä ja lisää tarpeen mukaan.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
167 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
17 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.