
Valmistusaika
Aktiivinen
35 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
1 h 5 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni175°C
Arvostele
4.75
tähteä viidestä
4 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 700 g jauhoisia perunoita
- 200 g palsternakka
- 250 g juuriselleriä
-
2½ dl
Valio ruokakermaa 10 %Laktoositon Valio ruokakerma 10 % sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta…
- 2 dl vettä
- 1 tl suolaa
- 400 g naudanjauhelihaa, rasvaa 10 %
- ½ lihaliemikuutio
- 1 sipuli hienonnettuna
- 1 rkl tomaattipyreetä
- 1 tl kuivattua kirveliä
- ½ tl rouhittua mustapippuria
- ½ tl muskottipähkinää
- 1 kananmuna
- ¾ dl vettä
Jaa resepti
Ohje
- Kuori ja paloittele juurekset paloiksi.
- Laita juurekset, ruokakerma, vesi ja suola kattilaan. Keitä kannen alla kypsiksi, n. 20 min.
- Ruskista sillä aikaa jauheliha, sipuli, tomaattipyree ja murennettu liemikuutio paistinpannussa. Mausta ja nosta liedeltä.
- Soseuta juurekset perunasurvimella. Kun seos on jäähtynyt jonkin verran, lisää vesi-kananmunaseos.
- Yhdistä jauhelihaseos juuressoseeseen.
- Laita uuniin keskitasolle 175 asteeseen 30 min. Halutessasi ruskeamman pinnan, nosta loppuvaiheessa ylätasolle.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
82 kcal
Proteiini
4,9 g
Hiilihydraatti
7,3 g
Rasva
3,3 g
Tyydyttynyt rasva
1,7 g
Ravintokuitu
1,1 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa