
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
2 dl
Valio Eila® vispikermaaValio laktoositon vispikerma on parhaimmillaan vaahdotettuna leivonnassa, kakkujen koristelussa ja jälkiruoissa. Erityisen hyvin se sopii…
- 2 rkl sokeria
- 1 liivatelehti
-
1 prk (200 g)
Valio Bulgarian jogurttiaRakastettu klassikko, raikas ja lohkeava Valio Bulgarian jogurtti sopii kylmiin jogurttijuomiin, salaattikastikkeisiin, marinadeihin ja jälkiruokiin.…
Siirappi
- ½ dl sokeria
- 2 dl portviiniä
- 100 g tummia viinirypäleitä
Jaa resepti
Ohje
- Ota kermasta tilkkanen talteen kuumuutta kestävään kippoon. Vaahdota loput kermasta sokerin kanssa.
- Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 minuuttia ja purista kuivaksi.
- Lämmitä tilkkanen kermaa (esim. mikrossa) ja liota liivatelehdet tilkkaan kuumaa kermaa.
- Lisää kevyesti sekoittaen kerma jogurttiin ja lisää lopuksi liotettu liivatelehti.
- Annostele mousse laseihin tai maljoihin. Laita jääkaappiin hyytymään ainakin tunniksi
- Keitä kattilassa portviinistä ja sokerista siirappimainen kastike
- Puolita viinirypäleet ja sekoita siirapin joukkoon.
- Kaada tarjoiluhetkellä siirappia jogurttimoussen päälle ja nauti välittömästi.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
196 kcal
Proteiini
1,8 g
Hiilihydraatti
15,5 g
Rasva
10,9 g
Tyydyttynyt rasva
6,2 g
Ravintokuitu
0,1 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa