Juusto-kesäkurpitsapiiraat

Juusto-kesäkurpitsapiiraat

Kesäkurpitsa taipuu monenlaiseen ruuanvalmistukseen. Nämä kesäkurpitsatäytteiset annospiiraat on valmistettu muffinipellillä.

Ainekset24 kpl

24 kpl

Taikina

200 g
1 rasia (200 g)
5 dl
vehnäjauhoja
1 tl
leivinjauhetta

Täyte

1 (400 g)
kesäkurpitsa
¾ dl (40 g)
aurinkokuivattuja tomaatteja öljyssä
1 pussi (130 g)
1 prk (150 g)
1
kananmuna
½ tl
rouhittua mustapippuria

Ohje

  1. Sekoita pehmeä voi ja tuorejuusto.Yhdistä kuivat aineet ja lisää joukkoon. Sekoita. Laita taikina jääkaappiin täytteen valmistamisen ajaksi.
  2. Kuori kesäkurpitsa ohuelti ja poista mahdolliset siemenet. Raasta kesäkurpitsa karkealla terällä. Valuta ja hienonna aurinkokuivatut tomaatit. Yhdistä kaikki aineet, sekoita hyvin.
  3. Jaa taikina 24 osaan ja pyöritä palloiksi. Painele taikinapallot kahden muffinipellin voideltuihin syvennyksiin pohjille ja reunoille. Jaa täyte syvennyksiin.
  4. Paista 200 asteessa uunin alaosassa n. 15 min. Anna jäähtyä hieman ja nostele pois vuoista.

Vinkki

* Tee puolet ohjeen annoksesta muffinipellille ja puolet pieneen piirakkavuokaan (Ø 23 - 25 cm). Kypsennä piiras uunin alaosassa 200 asteessa 20 - 25 min.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
277 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
18 g
Rasva
19 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g
Kalsium
119 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›