Juusto-linssikeitto

Juusto-linssikeitto

Pieni lautasellinen keittoa herättää mukavasti ruokahalun alkupalana ja suurempana annoksena se on kokonainen ateria. Usein keittoja kannattaa tehdä samalla vaivalla suurempi annos, sillä ne maistuvat hyvin seuraavanakin päivänä.

Ainekset5 annosta

5 annosta
1 ½ l
vettä
2
kasvisliemikuutiota
2
sipulia
3 - 4
valkosipulin kynttä
4 dl
kuivattuja punaisia linssejä
1 pkt (250 g)

Ohje

  1. Kiehauta vesi. Lisää liemikuutiot, hienonnetut sipulit ja valkosipulin kynnet sekä lävikössä juoksevalla vedellä huuhdotut linssit.
  2. Keitä kannen alla miedolla lämmöllä n. 30 min välillä sekoittaen.
  3. Lisää paloiteltu Koskenlaskija. Kuumenna sekoittaen kunnes juusto sulaa. Tarkista maku.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
79 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g
Kalsium
76 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›