Siirry sisältöön
Juusto-linssikeitto

Juusto-linssikeitto

Pieni lautasellinen keittoa herättää mukavasti ruokahalun alkupalana ja suurempana annoksena se on kokonainen ateria. Usein keittoja kannattaa tehdä samalla vaivalla suurempi annos, sillä ne maistuvat hyvin seuraavanakin päivänä.

Juusto-linssikeitto

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1½ l vettä
  • 2 kasvisliemikuutiota
  • 2 sipulia
  • 3-4  valkosipulin kynttä
  • 4 dl kuivattuja punaisia linssejä
  • 1 pkt (250 g)
    Valio Koskenlaskija® perinteinen sulatejuustoa
    Valio Koskenlaskija® sulatejuusto on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta…
    Valio Koskenlaskija® e250 g perinteinen sulatejuusto laktoositon

Ohje

  1. Kiehauta vesi. Lisää liemikuutiot, hienonnetut sipulit ja valkosipulin kynnet sekä lävikössä juoksevalla vedellä huuhdotut linssit.
  2. Keitä kannen alla miedolla lämmöllä n. 30 min välillä sekoittaen.
  3. Lisää paloiteltu Koskenlaskija. Kuumenna sekoittaen kunnes juusto sulaa. Tarkista maku.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 76 kcal
Proteiini 5,4 g
Hiilihydraatti 6,7 g
Rasva 2,8 g
Tyydyttynyt rasva 1,5 g
Ravintokuitu 0,8 g
Suola 0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search