
Valmistusaika
Aktiivinen
40 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4.5
tähteä viidestä
8 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1½ l vettä
- 2 kasvisliemikuutiota
- 2 sipulia
- 3-4 valkosipulin kynttä
- 4 dl kuivattuja punaisia linssejä
-
1 pkt (250 g)
Valio Koskenlaskija® perinteinen sulatejuustoaValio Koskenlaskija® sulatejuusto on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta…
Jaa resepti
Ohje
- Kiehauta vesi. Lisää liemikuutiot, hienonnetut sipulit ja valkosipulin kynnet sekä lävikössä juoksevalla vedellä huuhdotut linssit.
- Keitä kannen alla miedolla lämmöllä n. 30 min välillä sekoittaen.
- Lisää paloiteltu Koskenlaskija. Kuumenna sekoittaen kunnes juusto sulaa. Tarkista maku.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
76 kcal
Proteiini
5,4 g
Hiilihydraatti
6,7 g
Rasva
2,8 g
Tyydyttynyt rasva
1,5 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa