Juusto-linssikeitto

Juusto-linssikeitto

40 min
helppo
81 kcal / 100g
10
11

Pieni lautasellinen keittoa herättää mukavasti ruokahalun alkupalana ja suurempana annoksena se on kokonainen ateria. Usein keittoja kannattaa tehdä samalla vaivalla suurempi annos, sillä ne maistuvat hyvin seuraavanakin päivänä.

Ainekset

5 annosta
1 ½ l
vettä
2
kasvisliemikuutiota
2
sipulia
3 - 4
valkosipulin kynttä
4 dl
punaisia linssejä
1 pkt (250 g)

Ohje

  1. Kiehauta vesi. Lisää liemikuutiot, hienonnetut sipulit ja valkosipulin kynnet sekä lävikössä juoksevalla vedellä huuhdotut linssit.
  2. Keitä kannen alla miedolla lämmöllä n. 30 min välillä sekoittaen.
  3. Lisää paloiteltu Koskenlaskija. Kuumenna sekoittaen kunnes juusto sulaa. Tarkista maku.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
81 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
3 g
Suola
0,7 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
79 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)