Juusto-linssikeitto

Juusto-linssikeitto
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Juusto-linssikeitto

Juusto-linssikeitto

Pieni lautasellinen keittoa herättää mukavasti ruokahalun alkupalana ja suurempana annoksena se on kokonainen ateria. Usein keittoja kannattaa tehdä samalla vaivalla suurempi annos, sillä ne maistuvat hyvin seuraavanakin päivänä.

Valmistusaika

Työaika
40 min
Yhteensä
40 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

66 arvostelua

Ainekset5 annosta

5 annosta
1 ½ l
vettä
2
kasvisliemikuutiota
2
sipulia
3 - 4
valkosipulin kynttä
4 dl
kuivattuja punaisia linssejä
1 pkt (250 g)

Ohje

  1. Kiehauta vesi. Lisää liemikuutiot, hienonnetut sipulit ja valkosipulin kynnet sekä lävikössä juoksevalla vedellä huuhdotut linssit.
  2. Keitä kannen alla miedolla lämmöllä n. 30 min välillä sekoittaen.
  3. Lisää paloiteltu Koskenlaskija. Kuumenna sekoittaen kunnes juusto sulaa. Tarkista maku.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
79 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›