Juusto-rucolaohukaiset

Juusto-rucolaohukaiset
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Juusto-rucolaohukaiset

Juusto-rucolaohukaiset

Suolaisten lettujen taikinan voi maustaa vaikkapa juustolla ja rucolalla.

Valmistusaika

Työaika
1 h 20 min
Yhteensä
1 h 20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset10 isoa ohukaista

10 isoa ohukaista
3
kananmunaa
6 dl
3 dl
vehnäjauhoja
1 tl
suolaa
1 ruukku (1 dl)
villirucolaa
2 dl

Paistamiseen

Ohje

  1. Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa. Lisää maito, vehnäjauhot sekä suola. Sekoita tasaiseksi. Anna turvota 30 min.
  2. Puhdista rucola ja hienonna se veitsellä leikkuulaudalla. Lisää rucola ja juustoraaste taikinaan.
  3. Laita kuumalle, isolle ohukaispannulle Oivariini rasvaa. Lisää taikinaa. Paista kypsäksi molemmin puolin.
  4. Tarjoa ohukaiset kuumina.
Vinkki

Vinkki

* Korvaa maito halutessasi Valio laktoosittomalla kevytmaitojuomalla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
144 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›