Juusto-rucolaohukaiset

Juusto-rucolaohukaiset

Suolaisten lettujen taikinan voi maustaa vaikkapa juustolla ja rucolalla.

1 h 20 min
helppo
144 kcal / 100g
0
0

Ainekset10 isoa ohukaista

10 isoa ohukaista
3
kananmunaa
6 dl
3 dl
vehnäjauhoja
1 tl
suolaa
1 ruukku (1 dl)
villirucolaa
2 dl

Paistamiseen

Ohje

  1. Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa. Lisää maito, vehnäjauhot sekä suola. Sekoita tasaiseksi. Anna turvota 30 min.
  2. Puhdista rucola ja hienonna se veitsellä leikkuulaudalla. Lisää rucola ja juustoraaste taikinaan.
  3. Laita kuumalle, isolle ohukaispannulle Oivariini rasvaa. Lisää taikinaa. Paista kypsäksi molemmin puolin.
  4. Tarjoa ohukaiset kuumina.

Vinkki

* Korvaa maito halutessasi Valio laktoosittomalla kevytmaitojuomalla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
144 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g
Kalsium
169 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)