Valmistusaika
Aktiivinen
35 min
Passiivinen
35 min
Yhteensä
1 h 10 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni175°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
3 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 (n. 800 g) kirjolohifilee
- 1 tl raastettua sitruunankuorta
- 2 rkl sitruunamehua
- 1 tl sitruunapippuria
- ½ tl suolaa
Kalafileen päälle
- 3 (450 g) eriväristä paprikaa, vihreä, keltainen ja punainen
-
1-2 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
-
1 prk (3,3 dl)
Valio Keittiön ruokakermaa 10 %Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
-
½ rasiaa (à 200 g)
Valio Viola® appelsiini tuorejuustoaValio Viola® appelsiini on raikas tuorejuusto, jossa maistuvat aurinkoiset appelsiinit. Se sekoittuu leivonnassa kauniisti erilaisiin…
Jaa resepti
Ohje
- Poista fileestä nahka ja ruodot. Huuhdo filee ja laita uunivuokaan. Voit halutessasi leikata sen 5 - 6 cm:n annospaloiksi.
- Pese sitruuna kuumalla vedellä. Raasta sen ohut pintakuori raastimen hienolla terällä. Sivele fileen pintaan ensin sitruunamehu, lisää sitten sitruunankuori, sitruunapippuri ja suola.
- Kypsennä 175 asteessa 15 min.
- Leikkaa paprikat kuutioiksi. Kuullota niitä n. 2 min Oivariini rasvassa. Mausta myös paprikat ripauksella suolaa (1/4 tl) ja sitruunapippuria (1/4 tl). Lisää kerma ja tuorejuusto. Anna kiehua pari min välillä sekoitellen.
- Kaada kastike fileen päälle.
- Kypsennä vielä uunin keski- / alaosassa 20 - 25 min tai kunnes kypsä.
- Tarjoa perunoiden ja kasvisten tai keitetyn jasmiiniriisin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
121 kcal
Proteiini
7,8 g
Hiilihydraatti
3,7 g
Rasva
8,2 g
Tyydyttynyt rasva
2,9 g
Ravintokuitu
0,6 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.