
Valmistusaika
Aktiivinen
35 min
Passiivinen
35 min
Yhteensä
1 h 10 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni175°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
2 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 (n. 800 g) kirjolohifilee
- 1 tl raastettua sitruunankuorta
- 2 rkl sitruunamehua
- 1 tl sitruunapippuria
- ½ tl suolaa
Kalafileen päälle
- 3 (450 g) eriväristä paprikaa, vihreä, keltainen ja punainen
-
1-2 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
-
1 prk (3,3 dl)
Valio ruokakermaa 10 %Laktoositon Valio ruokakerma 10 % sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta…
-
½ rasiaa (à 200 g)
Valio Viola® appelsiini tuorejuustoaValio Viola® appelsiini on raikas tuorejuusto, jossa maistuvat aurinkoiset appelsiinit. Se sekoittuu leivonnassa kauniisti erilaisiin…
Jaa resepti
Ohje
- Poista fileestä nahka ja ruodot. Huuhdo filee ja laita uunivuokaan. Voit halutessasi leikata sen 5 - 6 cm:n annospaloiksi.
- Pese sitruuna kuumalla vedellä. Raasta sen ohut pintakuori raastimen hienolla terällä. Sivele fileen pintaan ensin sitruunamehu, lisää sitten sitruunankuori, sitruunapippuri ja suola.
- Kypsennä 175 asteessa 15 min.
- Leikkaa paprikat kuutioiksi. Kuullota niitä n. 2 min Oivariini rasvassa. Mausta myös paprikat ripauksella suolaa (1/4 tl) ja sitruunapippuria (1/4 tl). Lisää kerma ja tuorejuusto. Anna kiehua pari min välillä sekoitellen.
- Kaada kastike fileen päälle.
- Kypsennä vielä uunin keski- / alaosassa 20 - 25 min tai kunnes kypsä.
- Tarjoa perunoiden ja kasvisten tai keitetyn jasmiiniriisin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
120 kcal
Proteiini
7,8 g
Hiilihydraatti
3,7 g
Rasva
8,2 g
Tyydyttynyt rasva
2,9 g
Ravintokuitu
0,6 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa