Juustoinen kasvis-kalakeitto

Juustoinen kasvis-kalakeitto
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Juustoinen kasvis-kalakeitto

Juustoinen kasvis-kalakeitto

Juustoisen kasvis-kalakeiton liemi saa lisämakua Koskenlaskija sulatejuustosta.

Valmistusaika

Työaika
25 min
Yhteensä
25 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
33 arvostelua

Ainekset5 annosta

5 annosta
12 dl
vettä
2
kalaliemikuutiota
500 g
pakastekasvissuikaleita tai tuoreita kasviksia suikaleina
1 pkt (250 g)
400 g
pakastekalaa
valkopippuria myllystä

Pinnalle

1 dl
tuoretta tilliä

Ohje

  1. Kuumenna vesi. Lisää joukkoon liemikuutiot ja kasvissuikaleet. Anna kypsyä hiljalleen kannen alla.
  2. Lisää paloiteltu juusto ja sekoita, kunnes se on sulanut.
  3. Lisää paloiteltu kala. Anna hautua kannen alla n. 10 min, kunnes kala on kypsynyt. Tarkista maku ja mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla.
  4. Ripota pinnalle hienonnettua tilliä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
52 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.