Juustoinen kasvis-kalakeitto

Juustoinen kasvis-kalakeitto

25 min
helppo
52 kcal / 100g
5
4

Juustoisen kasvis-kalakeiton liemi saa lisämakua Koskenlaskija sulatejuustosta.

Ainekset

5 annosta
12 dl
vettä
2
kalaliemikuutiota
500 g
pakastekasvissuikaleita tai tuoreita kasviksia suikaleina
1 pkt (250 g)
400 g
pakastekalaa
valkopippuria myllystä

Pinnalle

1 dl
tuoretta tilliä

Ohje

  1. Kuumenna vesi. Lisää joukkoon liemikuutiot ja kasvissuikaleet. Anna kypsyä hiljalleen kannen alla.
  2. Lisää paloiteltu juusto ja sekoita, kunnes se on sulanut.
  3. Lisää paloiteltu kala. Anna hautua kannen alla n. 10 min, kunnes kala on kypsynyt. Tarkista maku ja mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla.
  4. Ripota pinnalle hienonnettua tilliä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
52 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
3 g
Suola
0,7 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
71 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)