Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Juustoinen kasvis-kalakeitto

Juustoisen kasvis-kalakeiton liemi saa lisämakua Koskenlaskija sulatejuustosta.

Juustoinen kasvis-kalakeitto
Juustoinen kasvis-kalakeitto

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 12 dl vettä
  • 2 kalaliemikuutiota
  • 500 g pakastekasvissuikaleita tai tuoreita kasviksia suikaleina
  • 1 pkt (250 g)
    Valio Koskenlaskija® perinteinen sulatejuustoa
    Valio Koskenlaskija® sulatejuusto on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta…
    Valio Koskenlaskija® e250 g perinteinen sulatejuusto laktoositon
  • 400 g pakastekalaa
  • 0 kg valkopippuria myllystä

Pinnalle

  • 1 dl tuoretta tilliä

Ohje

  1. Kuumenna vesi. Lisää joukkoon liemikuutiot ja kasvissuikaleet. Anna kypsyä hiljalleen kannen alla.
  2. Lisää paloiteltu juusto ja sekoita, kunnes se on sulanut.
  3. Lisää paloiteltu kala. Anna hautua kannen alla n. 10 min, kunnes kala on kypsynyt. Tarkista maku ja mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla.
  4. Ripota pinnalle hienonnettua tilliä.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 52 kcal
Proteiini 5,3 g
Hiilihydraatti 1,5 g
Rasva 2,7 g
Tyydyttynyt rasva 1,5 g
Ravintokuitu 0,6 g
Suola 0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • valkopippuria myllystä
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search