Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Juustoinen tomaattikeitto

Lämmittävä ja samettisen pehmeä tomaattikeitto valmistuu nopeasti arki-illan päivälliseksi.

Juustoinen tomaattikeitto
Juustoinen tomaattikeitto

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 tlk (370 g) paseerattua tomaattia, esim. Mutti
  • 3 dl vettä
  • ½-1  kasvisliemikuutiota
  • 1 rkl sokeria
  • 1 pkt (250 g)
    Valio Koskenlaskija® perinteinen sulatejuustoa
    Valio Koskenlaskija® sulatejuusto on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta…
    Valio Koskenlaskija® e250 g perinteinen sulatejuusto laktoositon
  • 0 kg tuoretta basilikaa

Ohje

  1. Kaada paseerattu tomaatti kattilaan. Lisää vesi. Kuumenna kiehuvaksi. Lisää liemikuutio, sokeri sekä sulatejuusto paloiteltuna. Kuumenna sekoitellen kunnes juusto sulaa.
  2. Kuohkeuta keitto sekoittamalla sitä hetki sauvasekoittimella. Lisää keiton pinnalle tuoretta basilikaa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 92 kcal
Proteiini 5,3 g
Hiilihydraatti 3,5 g
Rasva 6,1 g
Tyydyttynyt rasva 3,5 g
Ravintokuitu 0,8 g
Suola 1,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • tuoretta basilikaa
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search