Pekoni-tomaattikeitto

Pekoni-tomaattikeitto
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Pekoni-tomaattikeitto

Pekoni-tomaattikeitto

Maukas Pekoni-tomaattikeitto on täyteläinen arkiruoka. Punaiset linssit sisältävät runsaasti proteiinia, joten tällä keitolla taltutat suuremmankin nälän.

Valmistusaika

Työaika
40 min
Yhteensä
40 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

77 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
1 pkt (120 g)
fileepekonia
1 pussi (à 200 g)
pakastesipulia
2
valkosipulin kynttä
8 dl
vettä
2
kasvisliemikuutiota
2 dl
punaisia linssejä
1 tlk (400 - 500 g)
tomaattimurskaa
1 rasia (200 g)
Valio Viola® valkosipuli tuorejuustoa

tai 1 rasiaValio Viola® kevyt maustamatonta tuorejuustoa

Ohje

  1. Suikaloi pekoni. Paista suikaleet pinnoitetussa kattilassa. Lisää joukkoon sipuli ja hienonnetut valkosipulin kynnet.
  2. Lisää vesi ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää liemikuutiot ja lävikössä juoksevalla vedellä huuhdotut linssit.
  3. Lisää tomaattimurska. Keitä kannen alla miedolla lämmöllä n. 30 min.
  4. Lisää Viola. Kuumenna sekoittaen ja tarkista maku.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
73 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›