
Valmistusaika
Aktiivinen
40 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
3 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 pkt (120 g) fileepekonia
- 1 pussi (à 200 g) pakastesipulia
- 2 valkosipulin kynttä
- 8 dl vettä
- 2 kasvisliemikuutiota
- 2 dl punaisia linssejä
- 1 tlk (400-500 g) tomaattimurskaa
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® valkosipuli tuorejuustoaValio Viola® valkosipuli on aromikas vaihtoehto leivän päälle ja se sopii hyvin myös keittoihin ja…
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® kevyt maustamaton tuorejuustoaValio Viola® kevyt maustamaton on raikas kevyttuorejuusto, joka sopii arkeen ja juhlaan, ruuanlaittoon sekä suolaiseen…
Jaa resepti
Ohje
- Suikaloi pekoni. Paista suikaleet pinnoitetussa kattilassa. Lisää joukkoon sipuli ja hienonnetut valkosipulin kynnet.
- Lisää vesi ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää liemikuutiot ja lävikössä juoksevalla vedellä huuhdotut linssit.
- Lisää tomaattimurska. Keitä kannen alla miedolla lämmöllä n. 30 min.
- Lisää Viola. Kuumenna sekoittaen ja tarkista maku.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
80 kcal
Proteiini
4,1 g
Hiilihydraatti
6,2 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1,3 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa