Pekoni-tomaattikeitto

TehnytValio Koekeittiö
Valio
Tehnyt
Valio Koekeittiö

Pekoni-tomaattikeitto

Pekoni-tomaattikeitto

Maukas Pekoni-tomaattikeitto on täyteläinen arkiruoka. Punaiset linssit sisältävät runsaasti proteiinia, joten tällä keitolla taltutat suuremmankin nälän.

40 min
helppo
73 kcal / 100g
7
TehnytValio Koekeittiö
Valio
Tehnyt
Valio Koekeittiö

Ainekset6 annosta

6 annosta
1 pkt (120 g)
fileepekonia
1 pussi (à 200 g)
pakastesipulia
2
valkosipulin kynttä
8 dl
vettä
2
kasvisliemikuutiota
2 dl
punaisia linssejä
1 tlk (400 - 500 g)
tomaattimurskaa
1 rasia (200 g)
Valio Viola® valkosipuli tuorejuustoa

tai 1 rasiaValio Viola® kevyt maustamatonta tuorejuustoa

Ohje

  1. Suikaloi pekoni. Paista suikaleet pinnoitetussa kattilassa. Lisää joukkoon sipuli ja hienonnetut valkosipulin kynnet.
  2. Lisää vesi ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää liemikuutiot ja lävikössä juoksevalla vedellä huuhdotut linssit.
  3. Lisää tomaattimurska. Keitä kannen alla miedolla lämmöllä n. 30 min.
  4. Lisää Viola. Kuumenna sekoittaen ja tarkista maku.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
73 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›