Pekoni-tomaattikeitto

Pekoni-tomaattikeitto

Maukas Pekoni-tomaattikeitto on täyteläinen arkiruoka. Punaiset linssit sisältävät runsaasti proteiinia, joten tällä keitolla taltutat suuremmankin nälän.

Ainekset6 annosta

6 annosta
1 pkt (120 g)
fileepekonia
1 pussi (à 200 g)
pakastesipulia
2
valkosipulin kynttä
8 dl
vettä
2
kasvisliemikuutiota
2 dl
punaisia linssejä
1 tlk (400 - 500 g)
tomaattimurskaa
1 rasia (200 g)
Valio Viola® valkosipuli tuorejuustoa

tai 1 rasiaValio Viola® kevyt maustamatonta tuorejuustoa

Ohje

  1. Suikaloi pekoni. Paista suikaleet pinnoitetussa kattilassa. Lisää joukkoon sipuli ja hienonnetut valkosipulin kynnet.
  2. Lisää vesi ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää liemikuutiot ja lävikössä juoksevalla vedellä huuhdotut linssit.
  3. Lisää tomaattimurska. Keitä kannen alla miedolla lämmöllä n. 30 min.
  4. Lisää Viola. Kuumenna sekoittaen ja tarkista maku.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
73 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g
Kalsium
12 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)