Pekoni-tomaattikeitto

Pekoni-tomaattikeitto

40 min
helppo
73 kcal / 100g
11
9

Maukas Pekoni-tomaattikeitto on täyteläinen arkiruoka. Punaiset linssit sisältävät runsaasti proteiinia, joten tällä keitolla taltutat suuremmankin nälän.

Ainekset

6 annosta
1 pkt (120 g)
fileepekonia
1 pussi (à 200 g)
pakastesipulia
2
valkosipulin kynttä
8 dl
vettä
2
kasvisliemikuutiota
2 dl
punaisia linssejä
1 tlk (400 - 500 g)
tomaattimurskaa
1 rasia (200 g)

Ohje

  1. Suikaloi pekoni. Paista suikaleet pinnoitetussa kattilassa. Lisää joukkoon sipuli ja hienonnetut valkosipulin kynnet.
  2. Lisää vesi ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää liemikuutiot ja lävikössä juoksevalla vedellä huuhdotut linssit.
  3. Lisää tomaattimurska. Keitä kannen alla miedolla lämmöllä n. 30 min.
  4. Lisää Viola. Kuumenna sekoittaen ja tarkista maku.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
73 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
4 g
Suola
0,8 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
12 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)