Juustotarjotin jälkiruoaksi

Juustotarjotin jälkiruoaksi
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Juustotarjotin jälkiruoaksi

Juustotarjotin jälkiruoaksi

Tarjoa juustoa hillojen ja marjojen kanssa jälkiruoaksi kuplivan juoman kanssa.

Valmistusaika

Työaika
15 min
Yhteensä
15 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
1 pkt (300 g)
1 pkt (300 g)
150 g
Brie juustoa
1 rasia (200 g)

Lisäksi

2 dl
marjahilloa
200 g
vadelmia ja punaherukoita
voileipäkeksejä
syötäviä kukkia

Ohje

  1. Ota juustot tuorejuustoa lukuunottamatta hyvissä ajoin ennen tarjoilua huoneenlämpöön.
  2. Leikkaa juustoista tarjottimelle erimuotoisia paloja. Laita tuorejuusto ja hillo pieniin kulhoihin.
  3. Koristele tarjotin marjoilla ja syötävillä kukilla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
279 kcal
Proteiini
15 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
20 g
Tyydyttynyt rasva
12 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›