
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
25 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
75 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 3 dl vettä
- 2¼ dl vehnäjauhoja
- ½ tl paprikajauhetta
- 3 kananmunaa
-
1 pussi (130 g)
Valio Mustaleima™ raastettaValio Mustaleima™ on vähintään 9 kuukautta kypsytetty itkevä emmental. Maultaan vahva ja rikas Valio Mustaleima™…
- ½ dl tuoretta persiljaa tai basilikaa, hienonnettuna
Jaa resepti
Ohje
- Kiehauta voi ja vesi. Lisää jauhot joukkoon. Anna seoksen kiehua samalla sitä vatkaten, kunnes se on tasaista, kiiltävää ja irtoaa kattilan pohjasta. Lisää paprikajauhe.
- Nosta kattila levyltä. Lisää munat yksitellen jäähtyneeseen seokseen voimakkaasti vatkaten esim. sähkövatkaimella. Sekoita joukkoon juustoraaste ja persilja
- Ota kattilasta kahdella lusikalla nokareita ja nostele pellille.
- Paista 200 asteessa noin 25 min. Älä avaa uuninluukkua ensimmäisen 15 minuutin aikana, etteivät nokareet laske.
- Tarjoa glögin kanssa, kahvipöydässä tai keiton lisäkkeenä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
226 kcal
Proteiini
9,4 g
Hiilihydraatti
13,7 g
Rasva
14,7 g
Tyydyttynyt rasva
7,9 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa