
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
1 h 40 min
Yhteensä
2 h 10 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni250°C
Arvostele
4
tähteä viidestä
2 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1-1½ kg (1 ) keräkaalia
- 0 kg vettä
- 0 kg suolaa
Täyte
- 1 (100 g) sipuli
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 400 g sika-nauta jauhelihaa
- 5 dl (300 g) kaalia
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Kolme sipuliaLaktoositon Valio ruokakerma kolme sipulia sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin kuumennusta…
- 2 kananmunaa
- 1 tl suolaa
- 1 rkl siirappia
- ½ tl mustapippuria
- ripaus valkopippuria
- 1 tl meiramia
Päälle
- ¾ dl siirappia
-
50 g (0,5 dl)
Valio Oivariini® rasvaaValio Oivariini® on täynnä herkullista makua. Rakastetun maun salaisuus on puhdas suomalainen voi, ja rypsiöljy…
Jaa resepti
Ohje
- Koverra kaalista kanta pois. Keitä kaali kokonaisena suolalla maustetussa vedessä. Irrottele uloimpia lehtiä kypsymisen aikana. Ohenna niistä paksut lehtiruodit veitsellä.
- Valuta ja hienonna sisälehdet täytettä varten. Levitä isot, kokonaiset lehdet (20 - 25 kpl) työlaudalle. Säästä keitinliemi.
- Hienonna sipuli ja kuullota Oivariini rasvassa. Yhdistä sipuli, raaka jauheliha, hienonnettu kaali, kerma, munat ja mausteet. Sekoita huolella.
- Nostele täytettä kaalinlehdille n. 3 rkl. Kääri paketeiksi. Nostele kääryleet sopivan kokoiseen voideltuun uunivuokaan tai uunipannulle. Kaada liemi vuokaan. Käännä lehden pää alapuolelle.
- Anna kääryleiden ruskistua 250 asteessa n. 10 min. Lisää kääryleille siirappia ja Oivariini nokareita. Kypsennä 150 asteessa n. 1 h 30 min. Valele kääryleitä ja käännä ne kypsennyksen puolivälissä.
- Tarjoa keitettyjen perunoiden ja puolukkasurvoksen kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
117 kcal
Proteiini
4,6 g
Hiilihydraatti
7 g
Rasva
7,5 g
Tyydyttynyt rasva
3,1 g
Ravintokuitu
1,2 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- vettä
- suolaa
- valkopippuria