Katkarapubriossit

Katkarapubriossit

Katkarapubriossit maistuvat sellaisenaan välipalana tai keittojen ja salaattien lisäkkeenä.

1 h 55 min
keskitaso
261 kcal / 100g
1
0

Ainekset20 kpl

20 kpl
2 dl
25 g
hiivaa
2 rkl
sokeria
½ tl
suolaa
1
kananmuna
7 dl
vehnäjauhoja
150 g

Täyte

1 rasia (200 g)
200 g
katkarapuja, MSC-sertifioitu

Voiteluun

kananmunaa

Ohje

  1. Liuota kädenlämpöiseen maitoon hiiva. Lisää sokeri, suola ja muna. Sekoita joukkoon puolet jauhoista.
  2. Lisää pehmeä voi ja loput jauhot. Sekoita nopeasti tasaiseksi, älä vaivaa.
  3. Kauli taikina suorakaiteen muotoiseksi levyksi. Taita levy kolmeen osaan ja kauli alkukokoon. Toista tämä työvaihe 2 - 3 kertaa. Anna taikinan levätä kaulimisen jälkeen hetki.
  4. Kauli taikina jauhotetulla pöydällä suorakaiteeksi (60 x 25 cm). Sivele pintaan tuorejuusto ja sulatetut, siivilässä valutetut katkaravut.
  5. Kääri levy rullalle ja jaa n. 3 cm:n levyisiksi paloiksi. Nosta palat paperivuokiin leikkauspinta ylöspäin. Kohota viileässä paikassa n. tunti.
  6. Voitele munalla. Paista uunin keskiosassa 225 asteessa n. 15 min

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
261 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
28 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g
Kalsium
37 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)