Katkarapucurry

Katkarapucurry

Maukas katkarapucurry vie sinut makumatkalle Aasiaan. Tarjoa yhdessä riisin kanssa.

25 min
keskitaso
83 kcal / 100g
6
6

Ainekset4 annosta

4 annosta
2 rkl
1
sipuli hienonnettuna
2
valkosipulin kynttä hienonnettuna
1
punainen chilipalko
2 tl
tuoretta inkivääriä hienonnettuna
tai jauhettua inkivääriä
1 - 2 rkl
currytahnaa
1 tlk (400 g)
tomaattimurskaa
2 dl
400 g
katkarapuja
tuoretta korianteria hienonnettuna

Ohje

  1. Kuumenna rasva wokissa ja lisää joukkoon hienonnetut sipulit ja chili. Kuullota muutaman minuutin ajan.
  2. Lisää joukkoon inkivääri ja currytahna ja kypsennä pari minuuttia. Sekoita joukkoon tomaattimurska ja kerma. Anna kiehua n. 10 min.
  3. Lisää joukkoon viimeiseksi katkaravut ja kuumenna. Älä keitä, etteivät katkaravut sitkisty.
  4. Viimeistele hienonnetulla korianterilla. Tarjoa keitetyn riisin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
83 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
5 g
Suola
0,2 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
34 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)