
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 250 g isoja katkarapuja, MSC-sertifioitu
- 1 ruukku jääsalaattia
- 1 paprika
- 150 g vuohenjuustoa
-
1 dl
Valio kreikkalaista jogurttiaSamettisen pehmeä Valio kreikkalainen jogurtti on täydellinen valinta kreikkalaiseen tzatzikiin, dippeihin ja muihin kylmiin kastikkeisiin.…
- 2 rkl hienonnettua tilliä
- 1 valkosipulin kynsi
- 4 pitaleipää
Jaa resepti
Ohje
- Sulata ja valuta katkaravut, revi salaatti, suikaloi paprika, paloittele vuohenjuusto.
- Mausta jogurtti tillillä sekä hienonnetulla valkosipulin kynnellä.
- Jaa ainekset pitaleipien täytteeksi ja lusikoi maustettua jogurttikastiketta päälle.
- Tarjoa heti.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
155 kcal
Proteiini
9,5 g
Hiilihydraatti
17 g
Rasva
5,1 g
Tyydyttynyt rasva
3,1 g
Ravintokuitu
1,2 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa