Katkarapupitat

Katkarapupitat

Nämä katkarapupitaleivät pitävät suuremmankin nälän loitolla. Sopivat hyvin lounaaksi tai iltapalaksi vaikka urheilusuorituksen jälkeen.

15 min
helppo
141 kcal / 100g
0
0

Ainekset4 kpl

4 kpl
250 g
isoja katkarapuja
1 ruukku
jääsalaattia
1
paprika
1 prk (180 g)
1 dl
2 rkl
hienonnettua tilliä
1
valkosipulin kynsi
4
pitaleipää

Ohje

  1. Sulata ja valuta katkaravut, revi salaatti, suikaloi paprika, valuta salaattijuusto ja paloittele se, jos käytät salaattijuustolohkoja
  2. Mausta jogurtti tillillä sekä hienonnetulla valkosipulin kynnellä.
  3. Jaa ainekset pitaleipien täytteeksi ja lusikoi maustettua jogurttikastiketta päälle.
  4. Tarjoa heti.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
141 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
17 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g
Kalsium
74 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)