Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Katkarapupitat

Nämä katkarapupitaleivät pitävät suuremmankin nälän loitolla. Sopivat hyvin lounaaksi tai iltapalaksi vaikka urheilusuorituksen jälkeen.

Katkarapupitat
Katkarapupitat

Ainesosat

kpl

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 250 g isoja katkarapuja, MSC-sertifioitu
  • 1 ruukku jääsalaattia
  • 1 paprika
  • 150 g vuohenjuustoa
  • 1 dl
    Valio Keittiön kreikkalaista jogurttia
    Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
    Valio Keittiön kreikkalainen jogurtti 400 g laktoositon
  • 2 rkl hienonnettua tilliä
  • 1 valkosipulin kynsi
  • 4 pitaleipää

Ohje

  1. Sulata ja valuta katkaravut, revi salaatti, suikaloi paprika, paloittele vuohenjuusto.
  2. Mausta jogurtti tillillä sekä hienonnetulla valkosipulin kynnellä.
  3. Jaa ainekset pitaleipien täytteeksi ja lusikoi maustettua jogurttikastiketta päälle.
  4. Tarjoa heti.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 154 kcal
Proteiini 9,2 g
Hiilihydraatti 17,2 g
Rasva 5 g
Tyydyttynyt rasva 3,1 g
Ravintokuitu 1,2 g
Suola 0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search