Siirry sisältöön
Kaura-spelttihelmipuuro

Kaura-spelttihelmipuuro

Valmista viljainen, maidoton ja täyteläinen spelttipuuro kaurajuomasta. Kokonaisista spelttihelmisuurimoista valmistuva puuro kypsyy puolessa tunnissa ja sen voi hyvin valmistaa teräskattilassa.

Kaura-spelttihelmipuuro

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Tarjoiluun

  • 4 dl
    Valio mustikkakeittoa tai marjoja
    Valio mustikkakeitto valmistetaan perinteisellä reseptillä metsämustikoista. Nauti välipalaksi kylmänä tai lämmitettynä. Valio marjakeitot maistuvat sellaisenaan,…
    Valio mustikkakeitto 1 kg

Ohje

  1. Kuumenna 8 dl kaurajuomaa kiehuvaksi.
  2. Lisää spelttihelmisuurimot. Keitä hiljalleen kannen alla 25 - 30 min välillä sekoittaen, lisää tarvittaessa kaurajuomaa. Mausta lopuksi suolalla.
  3. Tarjoa sellaisenaan marjakeiton tai marjojen kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 79 kcal
Proteiini 2,3 g
Hiilihydraatti 14,4 g
Rasva 0,9 g
Tyydyttynyt rasva 0,1 g
Ravintokuitu 1,6 g
Suola 0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search