Kinuski-pähkinäpalat

Kinuski-pähkinäpalat
Tehnyt JaanaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä

Kinuski-pähkinäpalat

Kinuski-pähkinäpalat

Maustekakkupohjasta syntyy mehevä vuokaleivonnainen. Kuorrutus maistuu kinuskille ja pähkinöille. Leikkaa paloiksi tai tarjoile peltikakkuna.

Valmistusaika

Työaika
1 h
Yhteensä
1 h

Vaikeustaso

Aloitteleva leipoja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

33 arvostelua

Ainekset12 palaa

12 palaa
5 dl
vehnäjauhoja
3 dl
fariinisokeria
2 tl
ruokasoodaa
1 ½ tl
jauhettua kanelia
1 ½ tl
jauhettua inkivääriä
½ tl
kardemummaa
2 dl
2 dl
1 dl
omenasosetta

Kuorrutus

2 rasiaa (à 200 g)
1 dl
½ dl
valmista kinuskikastiketta
1 dl
pekaanipähkinöitä
ripaus
sormisuolaa

Ohje

  1. Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen. Vuoraa vuoka (20 x 30 cm) leivinpaperilla.
  2. Sekoita kulhossa kaikki taikinan ainekset ja levitä vuokaan.
  3. Paista uunin keskitasolla 30 min. Anna jäähtyä.
  4. Valmista kuorrute vaahdottamalla tuorejuusto ja kerma yhdessä. Levitä rennosti lusikalla jäähtyneen kakun pinnalle. Valuta päälle kinuskikastiketta ja viimeistele pähkinöillä sekä ripauksella sormisuolaa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
350 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
35 g
Rasva
22 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›