Kinuski-pähkinäpalat

Tehnyt JaanaValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Jaana
Valio Koekeittiöstä

Kinuski-pähkinäpalat

Kinuski-pähkinäpalat

Maustekakkupohjasta syntyy mehevä vuokaleivonnainen. Kuorrutus maistuu kinuskille ja pähkinöille. Leikkaa paloiksi tai tarjoile peltikakkuna.

1 h
helppo
351 kcal / 100g
2
Tehnyt JaanaValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Jaana
Valio Koekeittiöstä

Ainekset12 palaa

12 palaa
5 dl
vehnäjauhoja
3 dl
fariinisokeria
2 tl
ruokasoodaa
1 ½ tl
jauhettua kanelia
1 ½ tl
jauhettua inkivääriä
½ tl
kardemummaa
2 dl
2 dl
1 dl
omenasosetta

Kuorrutus

2 rasiaa (à 200 g)
1 dl
½ dl
valmista kinuskikastiketta
1 dl
pekaanipähkinöitä
ripaus
sormisuolaa

Ohje

  1. Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen. Vuoraa vuoka (20 x 30 cm) leivinpaperilla.
  2. Sekoita kulhossa kaikki taikinan ainekset ja levitä vuokaan.
  3. Paista uunin keskitasolla 30 min. Anna jäähtyä.
  4. Valmista kuorrute vaahdottamalla tuorejuusto ja kerma yhdessä. Levitä rennosti lusikalla jäähtyneen kakun pinnalle. Valuta päälle kinuskikastiketta ja viimeistele pähkinöillä sekä ripauksella sormisuolaa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
351 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
35 g
Rasva
22 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›