Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Kinuski-pähkinäpalat

Maustekakkupohjasta syntyy mehevä vuokaleivonnainen. Kuorrutus maistuu kinuskille ja pähkinöille. Leikkaa paloiksi tai tarjoile peltikakkuna.

Kinuski-pähkinäpalat
Kinuski-pähkinäpalat

Ainesosat

palaa

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 5 dl vehnäjauhoja
  • 3 dl fariinisokeria
  • 2 tl ruokasoodaa
  • 1½ tl jauhettua kanelia
  • 1½ tl jauhettua inkivääriä
  • ½ tl kardemummaa
  • 2 dl
    Valio Oivariini® juoksevaa
    Valio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
    Valio Oivariini® juokseva 400 ml laktoositon
  • 2 dl
    Valio Eila® piimää
    Valio Eila® laktoositon rasvaton piimä valmistetaan raikkaasta suomalaisesta maidosta hapattamalla. Rasvaton piimä sopii ruoka- tai…
    Valio Eila® rasvaton piimä 1 l laktoositon
  • 1 dl omenasosetta

Kuorrutus

  • 1 prk (2,5 dl)
    Valio kinuskikermaa
    Valio kinuskikerma on herkullinen oikotie kinuskisiin jälkiruokiin ja leivonnaisiin! Vispaa kuohkeaksi vaahdoksi tai kiehauta täyteläiseksi…
    Valio kinuskikerma 2,5 dl laktoositon
  • 1 rasia (200 g)
    Valio Viola® kevyt maustamaton tuorejuustoa
    Valio Viola® kevyt maustamaton on raikas kevyttuorejuusto, joka sopii arkeen ja juhlaan, ruuanlaittoon sekä suolaiseen…
    Valio Viola® kevyt e200 g maustamaton tuorejuusto laktoositon
  • ½ dl valmista kinuskikastiketta
  • 1 dl pekaanipähkinöitä
  • ripaus sormisuolaa

Ohje

  1. Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen. Vuoraa vuoka (20 x 30 cm) leivinpaperilla.
  2. Sekoita kulhossa kaikki taikinan ainekset ja levitä vuokaan.
  3. Paista uunin keskitasolla 30 min. Anna jäähtyä.
  4. Valmista kuorrute vaahdottamalla kinuskikerma ja tuorejuusto yhdessä. Levitä rennosti lusikalla jäähtyneen kakun pinnalle. Valuta päälle kinuskikastiketta ja viimeistele pähkinöillä sekä ripauksella sormisuolaa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 327 kcal
Proteiini 4,4 g
Hiilihydraatti 37 g
Rasva 17,8 g
Tyydyttynyt rasva 5,2 g
Ravintokuitu 1,2 g
Suola 0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • sormisuolaa
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search