Kirjolohi-kesäkeitto

Kirjolohi-kesäkeitto

Ikisuosikki kesäkeitto saa tässä ohjeessa makua kirjolohesta ja arjen helpotusta pakastevihanneksista.

Ainekset5 annosta

5 annosta
7
perunaa
10 dl
vettä
2
kalaliemikuutiota
2
laakerinlehteä
½ tl
mustapippuria myllystä
1
purjo
1 pussi (200 g)
babyporkkanoita
400 g
kirjolohta
1 pussi (200 g)
pakasteherneitä
1 prk (2 dl)
suolaa
1 dl
tilliä

Ohje

  1. Lohko kuoritut perunat veneen muotoon. Kiehauta vesi ja mausteet. Lisää joukkoon perunat. Keitä ne puolikypsiksi n. 10 min.
  2. Lisää purjorenkaat ja porkkanat sekä suikaloitu kala. Anna kiehua hiljalleen kypsäksi. Lisää keittoon herneet ja ruokakerma. Kiehauta. Tarkista suola.
  3. Ripottele pinnalle hienonnettua tilliä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
48 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g
Kalsium
24 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›