Kirjolohi-kesäkeitto

Kirjolohi-kesäkeitto
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Kirjolohi-kesäkeitto

Kirjolohi-kesäkeitto

Ikisuosikki kesäkeitto saa tässä ohjeessa makua kirjolohesta ja arjen helpotusta pakastevihanneksista.

Valmistusaika

Työaika
40 min
Yhteensä
40 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset5 annosta

5 annosta
7
perunaa
10 dl
vettä
2
kalaliemikuutiota
2
laakerinlehteä
½ tl
mustapippuria myllystä
1
purjo
1 pussi (200 g)
babyporkkanoita
400 g
kirjolohta
1 pussi (200 g)
pakasteherneitä
1 prk (2 dl)
suolaa
1 dl
tilliä

Ohje

  1. Lohko kuoritut perunat veneen muotoon. Kiehauta vesi ja mausteet. Lisää joukkoon perunat. Keitä ne puolikypsiksi n. 10 min.
  2. Lisää purjorenkaat ja porkkanat sekä suikaloitu kala. Anna kiehua hiljalleen kypsäksi. Lisää keittoon herneet ja ruokakerma. Kiehauta. Tarkista suola.
  3. Ripottele pinnalle hienonnettua tilliä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
48 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›