
Valmistusaika
Aktiivinen
40 min
Passiivinen
40 min
Yhteensä
1 h 20 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni175°C
Arvostele
4.5
tähteä viidestä
2 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaSuklaakakkupohja
- 4 kananmunaa
- 2 dl sokeria
- 1½ dl vehnäjauhoja
- ¾ dl perunajauhoja
- 3 rkl kaakaojauhetta
- 2 tl leivinjauhetta
Vuoan voiteluun
-
0 kg
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 0 kg korppujauhoja
Kostutus
-
1 dl
Valio maitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
- 1 tl vaniljasokeria
Täyte ja päällys
-
2 dl
Valio kuohukermaaValio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
-
2 prk (à 200 g)
Valio maustettua rahkaa vaniljaValio maustettu rahka vanilja sopii monenlaiseen herkutteluun. Laktoosittomalla maustetulla rahkalla syntyvät ihanat jälkiruoat ja maukkaat…
- 3 dl kirsikkahilloa
- 40 g tummaa suklaata
- 0 kg kirsikkaa
Jaa resepti
Ohje
- Vaahdota munat ja sokeri. Yhdistä kuivat aineet. Siivilöi ne vaahtoon. Sekoita tasaiseksi. Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun 2,5 litran vuokaan.
- Paista kakkua ensin 175 asteessa 35 - 40 min. (Pinnoitetussa vuoassa 175 asteessa 15 min + 160 asteessa n. 25 min.) Tarkista tikulla, että kakku on kypsä. Kumoa kakkupohja vähän jäähtyneenä.
- Valmista täyte: Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää vaniljarahka (ja sokeria, jos haluat makeamman)
- Leikkaa kakku kolmeen osaan. Kostuta pohja. Levitä kirsikkahilloa kakkulevylle. Lisää päälle vaniljatäytettä. Aseta keskilevy, kostuta, täytä. Laita päälle kansilevy alapuolelta kostutettuna. Levitä loppu täyte päälle.
- Koristele suklaalla ja kirsikoilla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
223 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatti
31 g
Rasva
8,4 g
Tyydyttynyt rasva
4,5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- Valio voita
- korppujauhoja
- kirsikkaa