Valmistusaika
Aktiivinen
40 min
Passiivinen
40 min
Yhteensä
1 h 20 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni175°C
Arvostele
4.67
tähteä viidestä
3 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaSuklaakakkupohja
- 4 kananmunaa
- 2 dl sokeria
- 1½ dl vehnäjauhoja
- ¾ dl perunajauhoja
- 3 rkl kaakaojauhetta
- 2 tl leivinjauhetta
Vuoan voiteluun
-
0 kg
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 0 kg korppujauhoja
Kostutus
-
1 dl
Valio maitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
- 1 tl vaniljasokeria
Täyte ja päällys
-
2 dl
Valio Keittiön kuohukermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
-
2 prk (à 200 g)
Valio Keittiön maustettua rahkaa vaniljaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 3 dl kirsikkahilloa
- 40 g tummaa suklaata
- 0 kg kirsikkaa
Jaa resepti
Ohje
- Vaahdota munat ja sokeri. Yhdistä kuivat aineet. Siivilöi ne vaahtoon. Sekoita tasaiseksi. Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun 2,5 litran vuokaan.
- Paista kakkua ensin 175 asteessa 35 - 40 min. (Pinnoitetussa vuoassa 175 asteessa 15 min + 160 asteessa n. 25 min.) Tarkista tikulla, että kakku on kypsä. Kumoa kakkupohja vähän jäähtyneenä.
- Valmista täyte: Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää vaniljarahka (ja sokeria, jos haluat makeamman)
- Leikkaa kakku kolmeen osaan. Kostuta pohja. Levitä kirsikkahilloa kakkulevylle. Lisää päälle vaniljatäytettä. Aseta keskilevy, kostuta, täytä. Laita päälle kansilevy alapuolelta kostutettuna. Levitä loppu täyte päälle.
- Koristele suklaalla ja kirsikoilla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
223 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatti
31 g
Rasva
8,4 g
Tyydyttynyt rasva
4,5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- Valio voita
- korppujauhoja
- kirsikkaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Katso myös
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.