
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni250°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
2 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2 pussia (à 200 g) pakasteherneitä
- ½ pussia (à 200 g) pakastesipulikuutioita
- 5 dl vettä
- 1-2 laakerinlehteä
- ½ maustemit. (0,2 tl) jauhettua maustepippuria
- ½ tl suolaa
-
2 dl
Valio ruokakermaaLaktoositon Valio ruokakerma sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta ja tuo…
-
½ (à 250 g)
Valio Koskenlaskija® perinteinen sulatejuustoaValio Koskenlaskija® sulatejuusto on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta…
-
2 tl
kuivattua meiramia
- 1-2 rkl tuoretta meiramia
Voit kokeilla myös
Annosten päälle
-
2 dl
Valio turkkilaista jogurttia laktoositonPaksu ja täyteläinen Valio turkkilainen jogurtti laktoositon sopii erinomaisesti ruoanvalmistukseen, kuten kastikkeisiin, täytteisiin ja jälkiruokiin.…
Jaa resepti
Ohje
- Mittaa kattilaan herneet, sipulit, vesi, laakerinlehti, pippuri ja suola. Anna kiehua kannen alla kypsäksi, n. 8 min.
- Poista laakerinlehti. Soseuta sauvasekoittimella.
- Lisää ruokakerma ja kuutioitu Koskenlaskija. Kuumenna sekoittaen, kunnes juusto sulaa.
- Mausta meiramilla ja tarkista suola. Kuohkeuta vielä sauvasekoittimella.
- Tarjoa halutessasi annosten päällä lusikallinen jogurttia.
KASVISSOSEKEITTO
- Korvaa pakasteherneet 2 pussilla (à 250 g) pakastekasvissuikaleita tai vastaavalla määrällä tuoreita kasviksia (esim. porkkanaa, lanttua, selleriä, palsternakkaa). Keitä kypsiksi kasvisliemessä. Soseuta. Lisää ruokakerma ja sulatejuusto. Kuumenna. Korvaa meirami hienonnetulla persiljalla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
69 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatti
2,3 g
Rasva
5,1 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa