
Valmistusaika
Aktiivinen
45 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 pkt Valio Eila® grillijuustoa
- 1 pieni (250 g) kesäkurpitsa
- 1 (n. 500 g) kukkakaali
- 1 punasipuli
- 1 punainen chilipalko, mieto
- 1 dl hienonnettua persiljaa tai lehtipersiljaa
- 4 ruisleipästä (halkaistua), esim. tumma Reissumies
- ripaus suolaa ja pippuria
-
1 prk (150 g)
Valio crème fraîcheaValio crème fraîche on lusikoitavan täyteläistä ranskankermaa, joka sopii monipuolisesti ruoanlaittoon. Ranskalaisessa keittiössä crème fraîchea…
Balsamicokastike
- 1 dl balsami- tai valkoviinietikkaa
-
1¼ dl
Valio omenatäysmehuaValio omenatäysmehu raikastaa aamun kuin aamun ja maistuu koko perheelle. Täysmehujen mehupitoisuus on aina 100…
-
1¼ dl Valio Hedelmätarha® luomuomenatäysmehua
Voit kokeilla myös -
- 2 rkl oliiviöljyä
- 2 rkl sokeria
- ⅓ tl suolaa
Jaa resepti
Ohje
- Valmista ensin balsamicokastike. Mittaa aineet pieneen kasariin tai kattilaan. Keitä, kunnes nesteen määrä on puolittunut. Nosta sivuun.
- Leikkaa grillijuusto ja kesäkurpitsa n. 1 cm:n viipaleiksi. Leikkaa kukkakaalista hieman ohuempia "pihvejä". Parhaimmat pihvit saat leikkaamalla viipaleet pystysuunnassa kukkakaalin keskiosasta, jolloin kukkakaalinuput pysyvät kiinnittyneinä kanta/keskiosaan.
- Puolita ja leikkaa sipuli (ja chili) ohuiksi viipaleiksi. Laita kulhoon. Lisää hienonnettu yrtti ja puolet balsamicokastikkeesta.
- Levitä grillisudilla kasvisten ja grillijuuston päälle balsamicokastiketta.
- Grillaa kasvikset ja juustopalat molemmin puolin grilliparilassa tai kypsennä paistinpannulla. Lisää tarvittaessa balsamicokastiketta. Lämmitä myös ruiskiekot grillissä tai paahtimessa.
- Viimeistele kasvikset suolalla ja pippurilla. Täytä ruisleipäset crème fraîchella, grillijuustolla, kasviksilla ja sipulilisukkeella.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
82 kcal
Proteiini
1,5 g
Hiilihydraatti
7,4 g
Rasva
4,6 g
Tyydyttynyt rasva
1,9 g
Ravintokuitu
1,8 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa