
Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Passiivinen
23 min
Yhteensä
48 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni250°C
Arvostele
4.5
tähteä viidestä
2 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1-2 viipaletta vaaleaa paahtoleipää
-
1 dl
Valio ruokakermaaLaktoositon Valio ruokakerma sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta ja tuo…
- 1 sipuli
- 1-2 valkosipulin kynttä
- 400 g lampaan paistijauhelihaa
- ¾ tl suolaa
- ½ tl mustapippuria
- 2 rkl tuoretta minttua
Kastike
-
2 dl
Valio kreikkalaista jogurttiaSamettisen pehmeä Valio kreikkalainen jogurtti on täydellinen valinta kreikkalaiseen tzatzikiin, dippeihin ja muihin kylmiin kastikkeisiin.…
- 2 rkl sitruunamehua
- 1 rkl sokeria
- ¾ dl tuoretta minttua
Jaa resepti
Ohje
- Raasta tai murenna leipäviipaleet ja sekoita ruokakermaan. Hienonna sipuli. Yhdistä kaikki aineet. Sekoita tasaiseksi
- Jaa taikina työlaudalle kymmeneen osaan. Pyöritä pyöryköitä tai muotoile vartaiksi puisten, kylmässä vedessä liotettujen grillitikkujen ympärille.
- Paista uunipellillä leivinpaperin päällä 250 asteessa n. 20 min.
- Sekoita kastikeaineet. Tarjoa kebabeja kastikkeen kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
160 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatti
5 g
Rasva
10,6 g
Tyydyttynyt rasva
4,8 g
Ravintokuitu
0,2 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa