
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
3 h
Yhteensä
3 h 20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
3 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 800 g karjalanpaistilihaa
- 1-2 sipulia
- 3 porkkanaa
- 200 g lanttua tai nauriita
- 2 tl suolaa
- 2 laakerinlehteä
- 10 maustepippuria
- 70 g (0,5 dl) tomaattipyreetä
- 3 dl vettä
-
2 dl
Valio ruokakermaaLaktoositon Valio ruokakerma sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta ja tuo…
- 1 dl tuoretta persiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Lado liha kerroksittain sipulilohkojen ja juurespalojen kanssa uunivuokaan. Lisää mausteet ja veteen sekoitettu tomaattisose.
- Kypsennä 200 asteessa 1 t. Pienennä uuni 150 asteeseen, kypsennä 1 t.
- Lisää kerma. Jatka kypsentämistä vielä 1 t.
- Viimeistele pata persiljalla. Tarjoa perunamuusin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
30 kcal
Proteiini
0,7 g
Hiilihydraatti
2,9 g
Rasva
1,7 g
Tyydyttynyt rasva
0,9 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa