Liha-kasvisruukku

Liha-kasvisruukku

Pitkään kypsyvät liharuoat ovat osa suomalaista ruokaperinnettä. Tämä maukas liha-kasvisruukku maistuu yhdessä perunamuusin kanssa.

Ainekset6 annosta

6 annosta
800 g
karjalanpaistilihaa
1 - 2
sipulia
3
porkkanaa
200 g
lanttua tai nauriita
2 tl
suolaa
2
laakerinlehteä
10
maustepippuria
70 g
tomaattipyreetä
3 dl
vettä
2 dl
1 dl
tuoretta persiljaa

Ohje

  1. Lado liha kerroksittain sipulilohkojen ja juurespalojen kanssa uunivuokaan. Lisää mausteet ja veteen sekoitettu tomaattisose.
  2. Kypsennä 200 asteessa 1 t. Pienennä uuni 150 asteeseen, kypsennä 1 t.
  3. Lisää kerma. Jatka kypsentämistä vielä 1 t.
  4. Viimeistele pata persiljalla. Tarjoa perunamuusin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
76 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g
Kalsium
20 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›