Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
3
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 400 g kirjolohta kuutioina tai suikaleina
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- ¼ tl suolaa
- 1 rkl sitruunamehua
- 1 tl sitruunapippuria
- 1 pussi (450-500 g) wokkivihanneksia
- 2 (170 g) tomaattia
- ½ dl curry-mangokastiketta, esim. Heinz
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Kolme juustoaLaktoositon Valio ruokakerma kolme juustoa sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin kuumennusta…
Jaa resepti
Ohje
- Ruskista kala kevyesti Oivariini rasvassa. Mausta suolalla, sitruunamehulla ja sitruunapippurilla.
- Lisää pannulle wokkivihannekset ja pieniksi kuutioiksi leikatut tomaatit. Paista muutama min.
- Lisää curry-mangokastike ja juustokerma, sekoita. Anna kiehua hiljalleen kannen alla, kunnes vihannekset ovat kypsiä (ks. aika pakkauksesta).
- Tarjoa kasvisten ja riisin kera.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
90 kcal
Proteiini
4,8 g
Hiilihydraatti
6,3 g
Rasva
4,7 g
Tyydyttynyt rasva
1,6 g
Ravintokuitu
1,1 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.