
Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
3
tähteä viidestä
1 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 400 g kirjolohta kuutioina tai suikaleina
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- ¼ tl suolaa
- 1 rkl sitruunamehua
- 1 tl sitruunapippuria
- 1 pussi (450-500 g) wokkivihanneksia
- 2 (170 g) tomaattia
- ½ dl curry-mangokastiketta, esim. Heinz
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Kolme juustoaLaktoositon Valio ruokakerma kolme juustoa sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin kuumennusta…
Jaa resepti
Ohje
- Ruskista kala kevyesti Oivariini rasvassa. Mausta suolalla, sitruunamehulla ja sitruunapippurilla.
- Lisää pannulle wokkivihannekset ja pieniksi kuutioiksi leikatut tomaatit. Paista muutama min.
- Lisää curry-mangokastike ja juustokerma, sekoita. Anna kiehua hiljalleen kannen alla, kunnes vihannekset ovat kypsiä (ks. aika pakkauksesta).
- Tarjoa kasvisten ja riisin kera.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
89 kcal
Proteiini
4,8 g
Hiilihydraatti
6,2 g
Rasva
4,7 g
Tyydyttynyt rasva
1,6 g
Ravintokuitu
1,1 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa