Mac & cheese pekonilla

Mac & cheese pekonilla
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Mac & cheese pekonilla

Mac & cheese pekonilla

Juustoinen makaroni saa ryhtiä pekonista ja pinaatista. Tämä nopea arkiruoka maistuu takuulla koko perheelle.

Valmistusaika

Työaika
15 min
Yhteensä
15 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

44 arvostelua

Ainekset3 annosta

3 annosta
300 g
kierrepastaa , esim. fusilli
1 pkt (170 g)
pekonia
1 prk (250 g)
5 palaa (n. 50 g)
pakastepinaattia

Ohje

  1. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Paista pekonit kuivalla pannulla rapeiksi. Nosta talouspaperin päälle, jotta ylimääräinen rasva imeytyy paperiin.
  3. Valuta pasta. Kaada joukkoon Koskenlaskija ja pinaatti. Kuumenna sekoitellen, kunnes pinaatti on sulanut.
  4. Murenna pekonit pastan joukkoon.
  5. Tarjoa heti.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
284 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
26 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›