Mac & cheese pekonilla

Tehnyt AnnaValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Anna
Valio Koekeittiöstä

Mac & cheese pekonilla

Mac & cheese pekonilla

Juustoinen makaroni saa ryhtiä pekonista ja pinaatista. Tämä nopea arkiruoka maistuu takuulla koko perheelle.

15 min
helppo
284 kcal / 100g
4
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Anna
Valio Koekeittiöstä

Ainekset3 annosta

3 annosta
300 g
kierrepastaa , esim. fusilli
1 pkt (170 g)
pekonia
1 prk (250 g)
5 palaa (n. 50 g)
pakastepinaattia

Ohje

  1. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Paista pekonit kuivalla pannulla rapeiksi. Nosta talouspaperin päälle, jotta ylimääräinen rasva imeytyy paperiin.
  3. Valuta pasta. Kaada joukkoon Koskenlaskija ja pinaatti. Kuumenna sekoitellen, kunnes pinaatti on sulanut.
  4. Murenna pekonit pastan joukkoon.
  5. Tarjoa heti.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
284 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
26 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›