
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
3.67
tähteä viidestä
6 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 300 g kierrepastaa, esim. fusilli
- 1 pkt (170 g) pekonia
-
1 prk (250 g)
Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä cheddarValio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi cheddar on täyteläinen juustokastike, joka maistuu herkulliselta kylmänä tai kuumana.…
- 5 palaa (n. 50 g) pakastepinaattia
Jaa resepti
Ohje
- Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan.
- Paista pekonit kuivalla pannulla rapeiksi. Nosta talouspaperin päälle, jotta ylimääräinen rasva imeytyy paperiin.
- Valuta pasta. Kaada joukkoon Koskenlaskija ja pinaatti. Kuumenna sekoitellen, kunnes pinaatti on sulanut.
- Murenna pekonit pastan joukkoon.
- Tarjoa heti.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
284 kcal
Proteiini
10,2 g
Hiilihydraatti
26,3 g
Rasva
15,1 g
Tyydyttynyt rasva
7,4 g
Ravintokuitu
1,4 g
Suola
1,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa