Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Mac & cheese pekonilla

Juustoinen makaroni saa ryhtiä pekonista ja pinaatista. Tämä nopea arkiruoka maistuu takuulla koko perheelle.

Mac & cheese pekonilla
Mac & cheese pekonilla

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 300 g kierrepastaa, esim. fusilli
  • 1 pkt (170 g) pekonia
  • 1 prk (250 g)
    Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä cheddar
    Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi cheddar on täyteläinen juustokastike, joka maistuu herkulliselta kylmänä tai kuumana.…
    Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi e250 g cheddar laktoositon
  • 5 palaa (n. 50 g) pakastepinaattia

Ohje

  1. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Paista pekonit kuivalla pannulla rapeiksi. Nosta talouspaperin päälle, jotta ylimääräinen rasva imeytyy paperiin.
  3. Valuta pasta. Kaada joukkoon Koskenlaskija ja pinaatti. Kuumenna sekoitellen, kunnes pinaatti on sulanut.
  4. Murenna pekonit pastan joukkoon.
  5. Tarjoa heti.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 284 kcal
Proteiini 10,2 g
Hiilihydraatti 26,3 g
Rasva 15,1 g
Tyydyttynyt rasva 7,4 g
Ravintokuitu 1,4 g
Suola 1,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search