Mac & cheese pekonilla

Mac & cheese pekonilla

15 min
helppo
282 kcal / 100g
10
6

Juustoinen makaroni saa ryhtiä pekonista ja pinaatista. Tämä nopea arkiruoka maistuu takuulla koko perheelle.

Ainekset

3 annosta
300 g
kierrepastaa , esim. fusilli
1 pkt (170 g)
pekonia
1 pkt (250 g)
5 palaa (n. 50 g)
pakastepinaattia

Ohje

  1. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Paista pekonit kuivalla pannulla rapeiksi. Nosta talouspaperin päälle, jotta ylimääräinen rasva imeytyy paperiin.
  3. Valuta pasta. Kaada joukkoon Koskenlaskija ja pinaatti. Kuumenna sekoitellen, kunnes pinaatti on sulanut.
  4. Murenna pekonit pastan joukkoon.
  5. Tarjoa heti.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
282 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
26 g
Rasva
15 g
Suola
1,1 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
126 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (6)

Nimetön3.4.2018 kello 1:43
"Koitin kovasti sulattaa pinattia joukkoon..." Hohhoijaa paloi pohjaan...
Nimetön14.11.2017 kello 17:19
Laitoin ruispastaa, muuten ohjeen mukaan. Kukaan ei tykännyt, outo sivumaku, ehkä kala? Juuri kaupasta haetut ainekset. Roskiin meni :(
minami25.11.2015 kello 7:09
Ihan hyvä pikaruuaks