Madeiralla tarjotaan teen ja kahvin kera usein porkkanakakkua. Siitä on monenlaisia versioita. Tässä porkkanakakussa mehevyyttä tuovat ananas ja keltaiset rusinat. Raikas kuorrute viimeistelee kakun. Levitä vajaa puolet seoksesta kakun väliin.
Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.
3 | kananmunaa |
3 dl | tummaa sokeria, esim. fariini- tai ruokokidesokeria |
5 dl | vehnäjauhoja |
2 tl | leivinjauhetta |
2 tl | kanelia |
2 tl | vaniljasokeria |
½ dl | keltaisia rusinoita |
300 g ( ) | porkkanoita (raasteena 3 1/4 dl, 250 g) |
1 pieni tlk | ananasmurskaa |
½ dl | hassel- tai saksanpähkinärouhetta |
150 g (1 1/2 dl) | |
Kuorrutus | |
---|---|
1 rasia (200 g) | |
1 prk (200 g) | |
1 ½ dl | tomusokeria |
100 g |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.