Makkara-perunanyytit

Makkara-perunanyytit

Makkaraa voi hyödyntää monin tavoin ruoanlaitossa ja korvata sillä lihan tai jauhelihan monissa ruoissa. Nämä nyytit voi valmistaa myös grillissä.

55 min
helppo
124 kcal / 100g
1
6

Ainekset5 annosta

5 annosta
800 g
keitettyjä (varhais)perunoita
n. 1/2 tl
suolaa
mustapippuria myllystä
4 kpl (n. 400 g)
grillibalkanmakkaraa
3 - 4 (150 g)
kesäsipulia
1 prk (2,5 dl)

Tarjoiluun

4 - 5
kesäsipulin vartta

Ohje

  1. Leikkaa reilut palat alumiinifoliosta. Laita niiden päälle palat leivinpaperia.
  2. Leikkaa perunat viipaleiksi. Ripota niille hieman suolaa ja jauha päälle mustapippuria. Viipaloi makkarat. Hienonna sipulit.
  3. Kokoa ainekset kerroksittain nyytteihin. Kohota nyyttien reunoja ylös, mutta jätä ne kuitenkin hieman auki. Kaada nyytteihin ruokakerma.
  4. Kuumenna uunissa 250 asteessa n. 25 min tai grillissä kunnes kuumenevat. Ripota pinnalle hienonnettua sipulin vartta.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
124 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g
Kalsium
21 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›