Makkara-perunanyytit

Makkara-perunanyytit
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Makkara-perunanyytit

Makkara-perunanyytit

Makkaraa voi hyödyntää monin tavoin ruoanlaitossa ja korvata sillä lihan tai jauhelihan monissa ruoissa. Nämä nyytit voi valmistaa myös grillissä.

Valmistusaika

Työaika
30 min
uunissa
25 min
Yhteensä
55 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset5 annosta

5 annosta
800 g
keitettyjä (varhais)perunoita
n. 1/2 tl
suolaa
mustapippuria myllystä
4 kpl (n. 400 g)
grillibalkanmakkaraa
3 - 4 (150 g)
kesäsipulia
1 prk (2,5 dl)

Tarjoiluun

4 - 5
kesäsipulin vartta

Ohje

  1. Leikkaa reilut palat alumiinifoliosta. Laita niiden päälle palat leivinpaperia.
  2. Leikkaa perunat viipaleiksi. Ripota niille hieman suolaa ja jauha päälle mustapippuria. Viipaloi makkarat. Hienonna sipulit.
  3. Kokoa ainekset kerroksittain nyytteihin. Kohota nyyttien reunoja ylös, mutta jätä ne kuitenkin hieman auki. Kaada nyytteihin ruokakerma.
  4. Kuumenna uunissa 250 asteessa n. 25 min tai grillissä kunnes kuumenevat. Ripota pinnalle hienonnettua sipulin vartta.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
124 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›