Makkaravartaat

Makkaravartaat
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä

Makkaravartaat

Makkaravartaat

Kesällä grillaaminen on mukava tapa valmistaa ruokaa. Pujottele vartaisiin lempimakkarasi ja kasviksia sekä herkkusieniä ja nauti kylmän juoman kanssa.

Valmistusaika

Työaika
40 min
Yhteensä
40 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset8 varrasta

8 varrasta
1 rasia (200 g)
tuoreita herkkusieniä
½ pkt (à 250g)
1 - 2
eriväristä paprikaa
1 pkt (400 g)
bratwursteja
1 pkt (400 g)
grillimakkaroita

Lisäksi

grillivarrastikkuja

Ohje

  1. Laita puiset grillivarrastikut kylmään veteen likoamaan n. tunniksi.
  2. Huuhtele herkkusienet juoksevan veden alla.
  3. Irrota sienien jalat lakeista.
  4. Leikkaa juusto kuutioiksi. Täytä niillä sienten lakit.
  5. Leikkaa paprikat paloiksi. Paloittele makkarat.
  6. Pujota ainekset vartaisiin. Laita herkkusienet täytetty puoli ylöspäin, näin juusto ei valu grillissä. Vaihtoehtoisesti laita herkkusienten juustotäyte tiukasti kiinni viereiseen palaan.
  7. Kypsennä vartaat uunin keskitasolla 200 asteessa n. 15 min tai grillaa vartaita, kunnes juusto on sulanut ja makkarat ovat kuumia.
Vinkki

Vinkki

* Voit käyttää herkkusienten jalat keittoihin, kastikkeisiin tai munakkaiden ja suolaisten piiraiden täytteisiin.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
182 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›