Makkaravartaat

Makkaravartaat

40 min
keskitaso
169 kcal / 100g
1
0

Kesällä grillaaminen on mukava tapa valmistaa ruokaa. Pujottele vartaisiin lempimakkarasi ja kasviksia sekä herkkusieniä ja nauti kylmän juoman kanssa.

Ainekset

8 varrasta
1 rasia (200 g)
tuoreita herkkusieniä
½ pkt (à 250g)
1 - 2
eriväristä paprikaa
1 pkt (400 g)
bratwursteja
1 pkt (400 g)
grillimakkaroita

Lisäksi

grillivarrastikkuja

Ohje

  1. Laita puiset grillivarrastikut kylmään veteen likoamaan n. tunniksi.
  2. Huuhtele herkkusienet juoksevan veden alla.
  3. Irrota sienien jalat lakeista.
  4. Leikkaa juusto kuutioiksi. Täytä niillä sienten lakit.
  5. Leikkaa paprikat paloiksi. Paloittele makkarat.
  6. Pujota ainekset vartaisiin. Laita herkkusienet täytetty puoli ylöspäin, näin juusto ei valu grillissä. Vaihtoehtoisesti laita herkkusienten juustotäyte tiukasti kiinni viereiseen palaan.
  7. Kypsennä vartaat uunin keskitasolla 200 asteessa n. 15 min tai grillaa vartaita, kunnes juusto on sulanut ja makkarat ovat kuumia.

Vinkki

* Voit käyttää herkkusienten jalat keittoihin, kastikkeisiin tai munakkaiden ja suolaisten piiraiden täytteisiin.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
169 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
12 g
Suola
1,3 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
62 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)