
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
kpl
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 4 ruisleipästä, esim. Reissumies
-
½ rasia (à 200 g)
Valio Viola® ruohosipuli tuorejuustoaValio Viola® kevyt ruohosipuli tuo raikasta vaihtelua leivälle ja on helppo tapa tuoda lempeää sipulisuutta…
- jääsalaattia
-
6
Valio Turunmaa® viipalettaValio Turunmaa® on perinteinen, hieno suomalainen kermajuusto, jossa pehmeä ja kermainen maku. Valmiina ja helppokäyttöisenä…
- 125 g maksamakkaraa viipaleina
- 16 viipaletta maustekurkkua
- ½ paprikaa
- 4 ruisleipästä, esim. Reissumies
- ½ rasia (à 200 g) Valio Viola® ruohosipuli tuorejuustoa
- jääsalaattia
- 6 Valio Turunmaa® viipaletta
- 125 g maksamakkaraa viipaleina
- 16 viipaletta maustekurkkua
- ½ paprikaa
Jaa resepti
Ohje
- Voitele leipäset tuorejuustolla, voit käyttää myös muita makuja. Lisää leipästen alapuolille jääsalaattia, juustoa sekä maksamakkara-, maustekurkku- ja paprikaviipaleet. Nosta päälle leipien kannet.
- Nauti kylmän maidon kera.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
63 kcal
Proteiini
2,8 g
Hiilihydraatti
5,3 g
Rasva
2,8 g
Tyydyttynyt rasva
1,4 g
Ravintokuitu
2,1 g
Suola
2,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- jääsalaattia
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.