Mämmimuffinssit

Mämmimuffinssit
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Mämmimuffinssit

Mämmimuffinssit

Mämmin maltaisuus sopii mainiosti suklaamuffinssien maustajaksi. Koko komeuden koristaa Irish Cream rahka, jonka ihana maku on täydellinen näihin aikuiseen makuun soveltuviin muffinsseihin.

Valmistusaika

Työaika
20 min
uunissa
15 min
jäähdytys
1 h
Yhteensä
1 h 35 min

Vaikeustaso

Leivonnan harrastaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset12 kpl

12 kpl
1 dl
150 g
taloussuklaata
3 dl
Kymppi Peruna Mämmiä tai mämmiä
¾ dl
sokeria
2
kananmunaa
1 ½ dl
vehnäjauhoja
1 ½ tl
ruokasoodaa
ripaus
suolaa

Kuorrutus

1 ½ prk (à 200 g)
1 dl
½ dl
tomusokeria

Ohje

  1. Sulata kattilassa Oivariini rasva ja paloiteltu suklaa samalla sekoitellen. Nosta kattila liedeltä. Sekoita joukkoon mämmi.
  2. Vatkaa joukkoon sokeri ja munat. Yhdistä jauhot, sooda ja suola keskenään. Sihtaa taikinaan. Sekoita taikina kevyesti tasaiseksi.
  3. Kaada taikina muffinivuoilla vuorattuihin muffinipellin syvennyksiin.
  4. Paista uunin ala-/keskiosassa 200 asteessa n. 15 min.
  5. Valmista kuorrutus. Mittaa aineet kulhoon ja vatkaa sähkövatkaimella kuohkeaksi.
  6. Pursota tai lusikoi kuorrutus jäähtyneiden muffinssien päälle. Viimeistele halutessasi suklaakoristeilla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
284 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
31 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›