Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
4 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 pkt (300 g) maustamattomia broilerisuikaleita
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- ½ tl kurkumaa
- 100 g purjoa
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Kolme juustoaLaktoositon Valio Keittiön ruokakerma kolme juustoa sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin…
- 1 tlk (312/175 g) säilykemandariineja
- ½ tl suolaa
- ½ tl rouhittua mustapippuria
- ½ dl tuoretta persiljaa hienonnettuna
Jaa resepti
Ohje
- Kypsennä maustamattomat broilerisuikaleet Oivariini rasvassa. Lisää joukkoon kurkuma ja purjo. Anna kypsyä hetki, kunnes purjo on pehmeää.
- Kaada joukkoon juustokerma. Anna kiehua muutama minuutti kunnes broileri on kypsää.
- Lisää valutetut mandariinit ja mausteet. Viimeistele persiljalla.
- Tarjoa pastan, riisin tai nuudelien kanssa
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
119 kcal
Proteiini
9,7 g
Hiilihydraatti
4,9 g
Rasva
6,7 g
Tyydyttynyt rasva
2,7 g
Ravintokuitu
0,4 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.