Mango-marenkitorttu

Mango-marenkitorttu

25 min
helppo
187 kcal / 100g
1
0

Nopea vierasvara syntyy, kun korvaat itse tehdyn torttupohjan kaupan valmiilla. Muista tarkastaa, että mangot ovat kypsiä ja mehukkaita.

Ainekset

8 annosta

Torttupohja

2
kananmunaa
¾ dl
sokeria
½ dl
vehnäjauhoja
½ dl
perunajauhoja
½ tl
leivinjauhetta

Kostutukseen

n. 1 dl

Täyte

2 dl
1 prk (200 g)
1
kypsä mango

Koristeluun

pikkumarenkeja tai marenkilevy

Ohje

  1. Vatkaa huoneenlämpöiset munat ja sokeri kovaksi, vaaleaksi vaahdoksi. Yhdistä kuivat aineet keskenään ja lisää muna-sokerivaahtoon varovasti nostellen. Kaada taikina korppujauhotettuun totrttuvuokaan. Paista uunissa 200 asteessa n. 12 min.
  2. Kostuta pohja appelsiinitäysmehulla (valmispohja vaatii enemmän kostutusta).
  3. Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää rahka sen joukkoon. Levitä seos torttupohjan päälle. Viipaloi mango. Asettele viipaleet tortun pinnalle. Koristele murskatulla marengilla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
187 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
20 g
Rasva
10 g
Suola
0,1 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
51 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)