Siirry sisältöön
Mango-marenkitorttu

Mango-marenkitorttu

Nopea vierasvara syntyy, kun korvaat itse tehdyn torttupohjan kaupan valmiilla. Muista tarkastaa, että mangot ovat kypsiä ja mehukkaita.

Mango-marenkitorttu

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Torttupohja

  • 2 kananmunaa
  • ¾ dl sokeria
  • ½ dl vehnäjauhoja
  • ½ dl perunajauhoja
  • ½ tl leivinjauhetta

Kostutukseen

Täyte

Koristeluun

  • 0 kg pikkumarenkeja tai marenkilevy

Ohje

  1. Vatkaa huoneenlämpöiset munat ja sokeri kovaksi, vaaleaksi vaahdoksi. Yhdistä kuivat aineet keskenään ja lisää muna-sokerivaahtoon varovasti nostellen. Kaada taikina korppujauhotettuun totrttuvuokaan. Paista uunissa 200 asteessa n. 12 min.
  2. Kostuta pohja appelsiinitäysmehulla (valmispohja vaatii enemmän kostutusta).
  3. Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää rahka sen joukkoon. Levitä seos torttupohjan päälle. Viipaloi mango. Asettele viipaleet tortun pinnalle. Koristele murskatulla marengilla.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 188 kcal
Proteiini 3,8 g
Hiilihydraatti 20 g
Rasva 10,1 g
Tyydyttynyt rasva 5,5 g
Ravintokuitu 0,6 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • pikkumarenkeja
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search