
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
Arvostele
4
tähteä viidestä
6 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
2 dl
Valio Eila® vispikermaaValio laktoositon vispikerma on parhaimmillaan vaahdotettuna leivonnassa, kakkujen koristelussa ja jälkiruoissa. Erityisen hyvin se sopii…
- ½ rkl sokeria
- 1 tl vaniljasokeria
- 1 (Ø 18-20 cm) marenkilevy
-
1 prk (200 g)
Valio maustettua rahkaa kuningatarValio maustettu rahka kuningatar sopii monenlaiseen herkutteluun. Laktoosittomalla maustetulla rahkalla syntyvät ihanat jälkiruoat ja maukkaat…
- 4 dl (200 g) tuoreita marjoja, esim. mansikoita ja vadelmia
- 0 kg sitruunamelissan lehtiä
- 0 kg tomusokeria
Jaa resepti
Ohje
- Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää sokerit.
- Laita marenkilevy tarjoiluvadille. Lusikoi päälle kerroksittain kermavaahtoa, rahkaa ja marjoja. Jätä pinta kumpuilevaksi.
- Viimeistele kakku sitruunamelissan lehdillä.
- Voit halutessasi siivilöidä päälle tomusokeria juuri ennen tarjoilua.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
196 kcal
Proteiini
3,4 g
Hiilihydraatti
14,4 g
Rasva
13,6 g
Tyydyttynyt rasva
7,9 g
Ravintokuitu
0,6 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- sitruunamelissan lehtiä
- tomusokeria