Helppo marenkikakku

Helppo marenkikakku

Näyttävä kakku vartissa! Valloittava marenkikakku syntyy yksinkertaisista raaka-aineista ja puhtaista mauista.

15 min
helppo
191 kcal / 100g
6
6

Ainekset6 annosta

6 annosta
2 dl
½ rkl
sokeria
1 tl
vaniljasokeria
1
marenkilevy (Ø 18 - 20 cm)
1 prk (200 g)
4 dl (200 g)
tuoreita marjoja , esim. mansikoita ja vadelmia
sitruunamelissan lehtiä
tomusokeria

Ohje

  1. Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää sokerit.
  2. Laita marenkilevy tarjoiluvadille. Lusikoi päälle kerroksittain kermavaahtoa, rahkaa ja marjoja. Jätä pinta kumpuilevaksi.
  3. Viimeistele kakku sitruunamelissan lehdillä.
  4. Voit halutessasi siivilöidä päälle tomusokeria juuri ennen tarjoilua.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
191 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
14 g
Rasva
13 g
Suola
0,1 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
35 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)