Mansikka-sitruunajälkiruoka

Mansikka-sitruunajälkiruoka

55 min
helppo
119 kcal / 100g
2
2

Helppo mansikka-sitruunajälkiruoka syntyy käden käänteessä. Viilennä herkku pakastimessa ennen tarjoilua ja raikas aterianpäätös on valmis hurmaamaan ruokailijat.

Ainekset

4 annosta
1 prk (200 g)
2 dl
3 dl
mansikoita
1 rkl
sokeria
1 tl
vaniljasokeria

Pinnalle

mansikkasosetta

Ohje

  1. Sekoita sitruunarahkaan vaniljakastike. Leikkaa mansikat aivan pieniksi kuutioiksi; tarvitset 2 dl mansikkaa pieninä kuutioina. Sokeroi ne kevyesti. Yhdistä ainekset.
  2. Kaada seos laseihin. Peitä tuorekelmulla. Nosta annokset esim. pienellä tarjottimella pakastimeen jäähtymään 30 - 60 minuutiksi.
  3. Soseuta pinnalle tulevat mansikat. Mausta sokerilla.
  4. Ota lasit pakastimesta ja lusikoi annoksille mansikkasosetta.
  5. Tarjoa jälkiruokana.

Vinkki

* Jälkiruoan ei ole tarkoitus jäätyä, ainoastaan jäähtyä raikkaan viileäksi.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
119 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
4 g
Suola
0,1 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
48 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)