Marjatrifle

Marjatrifle
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Marjatrifle

Trifle on klassinen jälkiruokatorttu, joka kootaan kerroksittain vuokaan tai tarjoiluastioihin. Pohjimmaiseksi tulee kostutettua sokerikakkua, jonka päälle ladotaan marjoja tai hedelmiä, vaniljakastiketta ja kermavaahtoa.

Valmistusaika

Työaika
30 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
6 ohutta viipaletta
kääretorttua (n. 150 g)

Kostutukseen

n. 1/2 dl

Päälle

6 dl (300 g)
mansikoita , vadelmia, mustikoita, viinimarjoja
2 rkl
sokeria
1 prk (500 g)
2 dl
2 rkl
sokeria

Koristeeksi

30 g
taloussuklaata
1 rkl
tomusokeria

Ohje

  1. Käytä itse tehtyä tai valmista kääretorttua. Leikkaa kääretorttu ohuiksi, 1/2 cm:n viipaleiksi. Laita ne annoslasien pohjalle, 1 viipale / lasi.
  2. Kostuta torttuviipaleet. Leikkaa mansikat lohkoiksi. Jaa laseihin n. 2/3 marjoista. Ripota marjoille hiukan sokeria niiden happamuudesta riippuen.
  3. Kaada päälle vaniljakastike. Vatkaa kerma vaahdoksi. Makeuta vaahto sokerilla. Lusikoi kulhoon. Lisää päälle loput marjat. Tee suklaasta lastuja juustohöylällä. Koristele annokset suklaalastuilla. Sihtaa päälle tomusokeria.
  4. Tarjoa kylmänä jälkiruoaksi.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
165 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
19 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›