Mansikkabruschettat

Mansikkabruschettat

20 min
helppo
217 kcal / 100g
0
0

Valmista mansikkainen bruschetta vaikkapa tiistain jälkiruoaksi tai keskiviikon iltaherkuksi. Pienet yllätykset tuovat riemua arkeen.

Ainekset

6 annosta
1
patonki

Munamaito

1
kananmuna
3 dl
1 tl
sokeria
1 tl
vaniljasokeria

Paistamiseen

Tarjoiluun

mansikkahilloa
2 dl
nonparelleja

Ohje

  1. Vatkaa munan rakenne rikki. Lisää maito, sokeri ja vaniljasokeri. Leikkaa patongista vinottain n. 20 viipaletta. Kasta patonkiviipaleet munamaitoon.
  2. Ruskista voi vaaleanruskeaksi. Paista patonkiviipaleet kauniin ruskeiksi kummaltakin puolelta. Pidä paistetut bruschettat lämpimänä folion alla.
  3. Tarjoa hillon ja kermavaahdon kanssa. Koristele halutessasi nonparelleilla.
  4. Tarjoa Valio Play maitokaakaojuoman kanssa

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
217 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
29 g
Rasva
8 g
Suola
0,6 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
58 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)