
Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Passiivinen
15 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni175°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2 kananmunaa
- 1 dl sokeria
- 1 pussi (75 g) mantelijauhetta
- ½ dl perunajauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
Kostutukseen
-
½ dl
Valio maitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
-
½ dl Valio Eila® maitojuomaa
Voit kokeilla myös -
- ½ tl vaniljasokeria
Päälle
-
1-2 prk (à 200 g)
Valio maustettua rahkaa vaniljaValio maustettu rahka vanilja sopii monenlaiseen herkutteluun. Laktoosittomalla maustetulla rahkalla syntyvät ihanat jälkiruoat ja maukkaat…
- ½-1 rkl pikakahvijauhetta
- 50 g halvaa (vaniljanmakuista)
Jaa resepti
Ohje
- Voitele ja korppujauhota pyöreä kakkuvuoka (Ø n. 23 cm) tai laita vuokaan leivinpaperi. Vatkaa munat ja sokeri paksuksi, kuohkeaksi vaahdoksi. Yhdistä kuivat aineet ja siivilöi munavaahtoon. Sekoita varoen. Kaada taikina vuokaan.
- Paista 175 asteessa n. 15 min. Kumoa hiukan jäähtynyt pohja vadille.
- Kostuta täysin jäähtynyt pohja vaniljamaidolla. Yhdistä rahka ja pikakahvijauhe ja lusikoi pohjalle. Ripota pinnalle vaniljahalvaa. Halutessasi voit sekoittaa osan halvamurusta rahkan joukkoon.
- Koristele halutessasi siemenettömillä viinirypäleillä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
246 kcal
Proteiini
8,2 g
Hiilihydraatti
27,8 g
Rasva
10,8 g
Tyydyttynyt rasva
2,6 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa