
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
15 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni225°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 500 g voitaikinaa
Omena-pekaanipähkinätorttu
- 1 rasia (230 g) omenamarmeladia
- 1 tl kanelia
- 80 g (1,5 dl) pekaanipähkinöitä
AURA luumu-lakutorttu
- 1 prk (300 g) luumumarmeladia
-
½ pkt (à 170 g)
Valio AURA® juustoaOn vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
- 1 dl lakritsikastiketta
Irish cream-kinuskitorttu
-
1 prk (200 g)
Valio maustettua rahkaa Irish cream & coffeeValio maustettu rahka Irish cream & coffee sopii monenlaiseen herkutteluun. Laktoosittomalla maustetulla rahkalla syntyvät ihanat…
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® vanilja tuorejuustoaValio Viola® vanilja on lempeän vaniljainen tuorejuusto, joka sopii erinomaisesti leivontaan ja jälkiruokiin. Se sekoittuu…
- 1 dl valmista kinuskikastiketta
Voiteluun
- 1 kananmuna
Jaa resepti
Ohje
- Sulata voitaikinalevyt. Leikkaa levyt kahteen osaan. Tee viillot joko kulmittain (tähtitorttu) tai leikkaamalla kulmiin viillot kulmansuuntaisesti n. 8 mm päähän reunasta ja nostamalla sitten kulmat keskelle. Voitele voitaikinat munalla.
Omena-pekaanipähkinätorttu
- Lusikoi omenamarmeladi tortun päälle. Ripottele päälle kanelia ja laita pekaanipähkinä. Viimeistele tomusokerilla paistamisen jälkeen.
AURA luumu-lakutorttu
- Lusikoi luumumarmeladi tortun päälle. Murenna pinnalle AURA juustoa. Viimeistele lakritsikastikkeella paistamisen jälkeen.
Irish cream-kinuskitorttu
- Sekoita rahka ja tuorejuusto. Pursota tai lusikoi seos paistettujen torttuaihioiden päälle. Viimeistele kinuskikastikkeella.
Paistaminen
- Paista tortut uunin keskiosassa 225 asteessa, pelkkä taikina-aihio n. 10 min ja täytetty torttu n. 15 min.
Pullea tähtitorttu
- Leikkaa torttuun vinoviillot 0,5 cm: kulmien viereen. Taita terävät kulmat keskelle.


Kukkatorttu
- Leikkaa tortun kulmiin suorakulma n. 0,5 cm reunan sisäpuolelle. Taita reunat tortun keskelle.



Nyyttitorttu
- Leikkaa viillot vinottain tortun kulmiin tavallisen tähtitortun tapaan. Nosta ilmavasti kaikki kulmat tortun keskelle.



Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
293 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatti
26,8 g
Rasva
18,2 g
Tyydyttynyt rasva
8,6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa