Suklaan, mantelin ja appelsiinin maut yhdistyvät tässä tortussa makuhermoja hiveleväksi kokonaisuudeksi. Jos haluat appelsiinin maistuvan voimakkaasti, käytä ns. Sevillan appelsiinimarmeladia (bitter). Tarjoa maustetun, pehmeän kermavaahdon kera.
Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.
4 | kananmunaa |
1 ½ dl | sokeria |
4 dl | vehnäjauhoja |
½ dl | kaakaojauhetta |
2 ½ tl | leivinjauhetta |
150 g (1 1/2 dl) | |
1 dl | |
1 dl | appelsiinimarmeladia |
Kuorrutus | |
---|---|
200 g | taloussuklaata |
100 g (n. 3 dl) | mantelilastuja |
¾ dl | sokeria |
1 rkl | mantelilikööriä |
1 ½ rkl | vehnäjauhoja |
2 dl | |
Pinnalle | |
1 ½ dl | pistaasipähkinärouhetta |
Tarjoiluun | |
3 dl | |
n. 1 rkl | sokeria |
1 - 2 rkl | mantelilikööriä |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.