Marinoitu papusalaatti

Marinoitu papusalaatti
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Marinoitu papusalaatti

Marinoitu papusalaatti

Marinoitua papusalaattia piristää sitruunan kirpeys. Lisää salaattijuustokuutiot papujen joukkoon.

Valmistusaika

Työaika
20 min
maustuminen
2 h
Yhteensä
2 h 20 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
1 pussi (200 g)
vihreitä pakastepapuja
1 prk (400 / 265 g)
kikherneitä
1
iso punasipuli
2
valkosipulin kynttä
1 prk (180 g)

Kastike

½ dl
½ dl
rypsi- tai oliiviöljyä
2 rkl
sinappia
½ rkl
sokeria
¼ tl
chilijauhetta
1 rkl
sitruunamehua

Pinnalle

punasipulia
lehtipersiljaa

Ohje

  1. Kiehauta pakastepapuja hetken aikaa pienessä vesimäärässä. Jäähdytä. Hienonna sipulit. Valuta juusto ja kikherneet.
  2. Valmista kastike sauvasekoittimella tai ravistamalla voimakkaasti kannellisessa tölkissä tai pullossa. Yhdistä kaikki aineet. Anna maustua jääkaapissa muutama tunti tai yön yli.
  3. Koristele ennen tarjoilua

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
157 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›