Marjatäyte onnistuu tällä perusohjeella mistä tahansa marjasta: vadelmasta, mansikasta, mustikasta, puolukasta, herukoista tai näiden sekoituksista. Liivatteiden tehtävä on pitää täyte paikoillaan kakun välissä, jolloin kakun koristelu ja leikkaaminen on helpompaa. Täyte jää ohjeella mukavan pehmeäksi.
Vadelmatäyte | |
---|---|
4 | liivatelehteä |
300 g | marjoja , esim. vadelma, mustikka, mansikka, puolukka, lakka |
( n. 3 rkl | sokeria ) |
2 prk (à 200 g) | |
1 prk (3,3 dl) |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.