Marjatäyte onnistuu tällä perusohjeella mistä tahansa marjasta: vadelmasta, mansikasta, mustikasta, puolukasta, herukoista tai näiden sekoituksista. Liivatteiden tehtävä on pitää täyte paikoillaan kakun välissä, jolloin kakun koristelu ja leikkaaminen on helpompaa. Täyte jää ohjeella mukavan pehmeäksi.
Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!
Vadelmatäyte | |
---|---|
4 | liivatelehteä |
300 g | marjoja , esim. vadelma, mustikka, mansikka, puolukka, lakka |
n. 3 rkl | sokeria |
2 prk (à 200 g) | |
1 prk (3,3 dl) |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.