Marjavispipuuro

Marjavispipuuro
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Marjavispipuuro

Marjavispipuuro

Täyteläinen ja runsasmarjainen vatkattava mannapuuro toimii välipalan lisäksi myös jälkiruokana. Vispipuuron lisukkeeksi sopii loistavasti maustettu rahka tai raikas luonnonjogurtti. Ja ainahan vispipuuro maistuu kylmän maidon kera.

Valmistusaika

Työaika
20 min
jäähdytys
2 h
Yhteensä
2 h 20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset6 annosta

6 annosta
5 dl
vettä
1 prk (2,5 dl)
1 ¼ dl
mannasuurimoita
200 g (n. 4 dl)
mansikoita
100 g (n. 2 dl)
mustaherukoita
1 dl
sokeria
ripaus
suolaa

Tarjoiluun

1 prk (200 g)
Valio maustettua rahkaa vanilja

tai dlValio A+™ täyteläistä luonnonjogurttia

Ohje

  1. Mittaa vesi ja vaniljakastike kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi.
  2. Vatkaa joukkoon mannasuurimot. Lisää marjat, sokeri ja suola. Voit käyttää hyvin myös pakastemarjoja ja lisätä ne jäisinä.
  3. Keitä puuro 8 - 10 min välillä sekoittaen.
  4. Jäähdytä puuro, esim. kylmässä vesihauteessa. Vatkaa, kunnes puuro on kuohkeaa.
  5. Tarjoa vaniljarahkan tai jogurtin kera.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
106 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
17 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›