Meksikolainen kanapata

Meksikolainen kanapata

Tuo tuulahdus Meksikoa keittiöösi tämän kanapadan avulla. Jos haluat padasta tulisemman, lisää chilin määrää.

40 min
keskitaso
146 kcal / 100g
35
24

Ainekset4 annosta

4 annosta
500 g
broilerin rintafileetä
2 rkl
½ tl
suolaa
½ tl
pippurisekoitusta
yhden
limetin kuori raastettuna
yhden
limetin mehu
1 - 2 (150 g)
sipulia
1
punainen chilipalko
1 rkl
fariinisokeria tai hunajaa
1 tlk (400 g)
tomaattimurskaa
1 tlk (420 / 265 g)
kidneypapuja tai ruskeita papuja
1 prk (150 g)
½ dl
tuoretta korianteria

Ohje

  1. Leikkaa fileet 2 - 3 osaan. Ruskista palat paistokasarissa Oivariini rasvassa. Mausta suolalla ja pippurilla.
  2. Pese limetti kuumalla vedellä ja harjalla. Raasta sen kuori ohuelti ja lisää broilerin pinnalle. Lisää myös limettimehu, lohkoiksi leikattu sipuli, hienonnettu chili ja fariinisokeri. Kuullota hetki.
  3. Lisää tomaattimurska. Anna kiehua kannen alla n.15 min, kunnes liha on kypsää. Lisää valutetut pavut ja crème fraîche. Kuumenna ja anna hautua vielä muutama min.
  4. Lisää lopuksi korianteri. Tarjoa riisin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
146 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
4 g
Suola
0,5 g
Kalsium
37 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)