
Valmistusaika
Aktiivinen
40 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
4.42
tähteä viidestä
12 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 500 g broilerin rintafileetä
-
2 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- ½ tl suolaa
- ½ tl pippurisekoitusta
- 10 g limetin kuori raastettuna
- 2 rkl limetin mehu
- 1-2 (150 g) sipulia
- 1 punainen chilipalko
- 1 rkl fariinisokeria tai hunajaa
- 1 tlk (400 g) tomaattimurskaa
- 1 tlk (420/265 g) kidneypapuja tai ruskeita papuja
-
1 prk (150 g)
Valio crème fraîcheaValio crème fraîche on lusikoitavan täyteläistä ranskankermaa, joka sopii monipuolisesti ruoanlaittoon. Ranskalaisessa keittiössä crème fraîchea…
- ½ dl tuoretta korianteria
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa fileet 2 - 3 osaan. Ruskista palat paistokasarissa Oivariini rasvassa. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Pese limetti kuumalla vedellä ja harjalla. Raasta sen kuori ohuelti ja lisää broilerin pinnalle. Lisää myös limettimehu, lohkoiksi leikattu sipuli, hienonnettu chili ja fariinisokeri. Kuullota hetki.
- Lisää tomaattimurska. Anna kiehua kannen alla n.15 min, kunnes liha on kypsää. Lisää valutetut pavut ja crème fraîche. Kuumenna ja anna hautua vielä muutama min.
- Lisää lopuksi korianteri. Tarjoa riisin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
148 kcal
Proteiini
9,5 g
Hiilihydraatti
10,5 g
Rasva
6,5 g
Tyydyttynyt rasva
2,2 g
Ravintokuitu
4,4 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa